Binnenkijken bij gloednieuwe miljoenenvilla Madonna

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Madonna heeft een gloednieuwe villa in de buurt van Los Angeles gekocht. De villa van bijna 20 miljoen was voorheen van The Weeknd. Bekijk nu de eerste beelden… 

De nieuwe villa van Madonna ligt in een plekje genaamd Hidden Hills, net buiten Los Angeles. Afgelopen jaar woonde de zangeres met haar kinderen in Portugal. Haar zoon David speelt in de jeugdopleiding van de voetbalclub Benfica. Wanneer ze niet in Portugal was dan was ze vaak te vinden in haar penthouse in New York of in haar vakantiehuis in The Hamptons. Als ze langer in Amerika was huurde ze een huis in de buurt van Los Angeles.

Luxe miljoenenvilla

Volgens bronnen heeft ze nu een eigen huis gekocht, omdat haar leven verfilmd gaat worden. De zangeres wil de film zelf gaan regisseren en heeft zelf een stukje mee geschreven, waardoor een uitvalsbasis dichtbij Hollywood goed van pas komt.  Toevallig had The Weeknd precies zo’n woning in de aanbieding. De gloednieuwe villa kost bijna 20 miljoen. Het huis heeft negen bad- en slaapkamers. Ook vind je er natuurlijk een zwembad, spa, gym, buitenkeuken, muziekstudio en een sfeervol verlichte wijnkelder.

Bekijk via deze link beelden van de miljoenenvilla

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Weeknd || Fan Page (@abelvocals)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.