Binnenkijken bij gloednieuwe miljoenenvilla Madonna

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Madonna heeft een gloednieuwe villa in de buurt van Los Angeles gekocht. De villa van bijna 20 miljoen was voorheen van The Weeknd. Bekijk nu de eerste beelden… 

De nieuwe villa van Madonna ligt in een plekje genaamd Hidden Hills, net buiten Los Angeles. Afgelopen jaar woonde de zangeres met haar kinderen in Portugal. Haar zoon David speelt in de jeugdopleiding van de voetbalclub Benfica. Wanneer ze niet in Portugal was dan was ze vaak te vinden in haar penthouse in New York of in haar vakantiehuis in The Hamptons. Als ze langer in Amerika was huurde ze een huis in de buurt van Los Angeles.

Luxe miljoenenvilla

Volgens bronnen heeft ze nu een eigen huis gekocht, omdat haar leven verfilmd gaat worden. De zangeres wil de film zelf gaan regisseren en heeft zelf een stukje mee geschreven, waardoor een uitvalsbasis dichtbij Hollywood goed van pas komt.  Toevallig had The Weeknd precies zo’n woning in de aanbieding. De gloednieuwe villa kost bijna 20 miljoen. Het huis heeft negen bad- en slaapkamers. Ook vind je er natuurlijk een zwembad, spa, gym, buitenkeuken, muziekstudio en een sfeervol verlichte wijnkelder.

Bekijk via deze link beelden van de miljoenenvilla

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Weeknd || Fan Page (@abelvocals)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.