FOTO: Ariel Winter onder de lakens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is even stil geweest rondom Ariel Winter. Maar ze lijkt tegenwoordig uit haar winterslaap ontwaakt te zijn. Vooral op Instagram is de actrice erg actief. Al zou het kunnen dat we binnenkort een stuk minder van Ariel horen…

Ariel geeft aan dat ze nu al klaar is met 2021. Haar oplossing, de koude winterdagen lekker in bed doorbrengen. Corona-proof, in pyjama, zonder dat iemand haar lastig valt.

Lees ook: Rode Ariel Winter in actie

A cosy Ariel Winter

Ariel snapt het. Want lekker in bed series bingen is ook de enige manier om deze gekke tijd een beetje normaal door te komen. Wat Ariel dan kijkt de hele dag door? Waarschijnlijk het nieuwe seizoen van The Mandalorian, afgaande op haar pyjama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter)

Maar als Ariel zich de rest van het jaar in bed verstopt, gaan we jammergenoeg wel een stuk minder horen van haar. Het is trouwens geen geheim dat Ariel een groot voorstander is van pyjama’s. Waar andere actrices van haar leeftijd veel liever een groot feestje zouden bouwen, zit Ariel het liefst lekker comfortabel op de bank. En geef haar eens ongelijk. Ariel maakt dus de pyjama weer modieus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Marieke Elsinga heeft last van klachten, maar is niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft daar een 'innovatieve' oplossing voor...