FOTO: Ariel Winter onder de lakens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het is even stil geweest rondom Ariel Winter. Maar ze lijkt tegenwoordig uit haar winterslaap ontwaakt te zijn. Vooral op Instagram is de actrice erg actief. Al zou het kunnen dat we binnenkort een stuk minder van Ariel horen…

Ariel geeft aan dat ze nu al klaar is met 2021. Haar oplossing, de koude winterdagen lekker in bed doorbrengen. Corona-proof, in pyjama, zonder dat iemand haar lastig valt.

Lees ook: Rode Ariel Winter in actie

A cosy Ariel Winter

Ariel snapt het. Want lekker in bed series bingen is ook de enige manier om deze gekke tijd een beetje normaal door te komen. Wat Ariel dan kijkt de hele dag door? Waarschijnlijk het nieuwe seizoen van The Mandalorian, afgaande op haar pyjama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter)

Maar als Ariel zich de rest van het jaar in bed verstopt, gaan we jammergenoeg wel een stuk minder horen van haar. Het is trouwens geen geheim dat Ariel een groot voorstander is van pyjama’s. Waar andere actrices van haar leeftijd veel liever een groot feestje zouden bouwen, zit Ariel het liefst lekker comfortabel op de bank. En geef haar eens ongelijk. Ariel maakt dus de pyjama weer modieus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.