Winterpret met Suzanne Schulting en Puck Moonen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De eerste sneeuw van het jaar is gevallen. De kou is flink aanwezig. En terwijl sommige mensen warmpjes op de bank zitten met hun warme chocolademelk staan deze sportieve dames alweer buiten.

Topsporters doen er alles aan om in topconditie te blijven. Dus moeten ze blijven trainen, zelfs als de kou toeslaat. Puck Moonen en Suzanne Schulting zijn beide weer volop bezig. En dat delen ze maar al te graag.

Lees ook: Puck Moonen wenst je een Kittige Kerst

Pucks winter banden

Puck zat de feestdagen lekker thuis voor de kerstboom met haar nieuwe kat. Maar nu het nieuwe jaar weer begonnen is, moet de wielrenster weer vol aan de bak. Op haar mountainbike trekt ze erop uit. Zo’n strak fietspakje moet toch koud zijn in de sneeuw? Puck vindt het wel meevallen, tijdens het fietsen blijft ze redelijk warm

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Ook als Puck niet naar buiten gaat zit ze niet stil. Zo traint ze regelmatig gewoon vanuit de woonkamer. Haar nieuwe katje helpt haar maar al te graag. Gelukkig maar, dat scheelt weer een set gewichten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

 

Suzanne is back on track

Schaatsster Suzanne Schulting mag eindelijk weer aan de slag. Vorig jaar heeft ze niet veel kunnen doen, aangezien alle WorldCup-evenementen waren afgelast, vanwege het Coronavirus. Inmiddels is Suzanne aangekomen in Polen, voor het Europese kampioenschap dat volgende week begint. Maar voor het zover is, neemt ze nog even de tijd om te genieten van de sneeuw.

Lees ook: Verdrietige Suzanne Schulting deelt heftig nieuws met volgers

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE SCHULTING (@suzanneschulting)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...