Winterpret met Suzanne Schulting en Puck Moonen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De eerste sneeuw van het jaar is gevallen. De kou is flink aanwezig. En terwijl sommige mensen warmpjes op de bank zitten met hun warme chocolademelk staan deze sportieve dames alweer buiten.

Topsporters doen er alles aan om in topconditie te blijven. Dus moeten ze blijven trainen, zelfs als de kou toeslaat. Puck Moonen en Suzanne Schulting zijn beide weer volop bezig. En dat delen ze maar al te graag.

Lees ook: Puck Moonen wenst je een Kittige Kerst

Pucks winter banden

Puck zat de feestdagen lekker thuis voor de kerstboom met haar nieuwe kat. Maar nu het nieuwe jaar weer begonnen is, moet de wielrenster weer vol aan de bak. Op haar mountainbike trekt ze erop uit. Zo’n strak fietspakje moet toch koud zijn in de sneeuw? Puck vindt het wel meevallen, tijdens het fietsen blijft ze redelijk warm

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Ook als Puck niet naar buiten gaat zit ze niet stil. Zo traint ze regelmatig gewoon vanuit de woonkamer. Haar nieuwe katje helpt haar maar al te graag. Gelukkig maar, dat scheelt weer een set gewichten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

 

Suzanne is back on track

Schaatsster Suzanne Schulting mag eindelijk weer aan de slag. Vorig jaar heeft ze niet veel kunnen doen, aangezien alle WorldCup-evenementen waren afgelast, vanwege het Coronavirus. Inmiddels is Suzanne aangekomen in Polen, voor het Europese kampioenschap dat volgende week begint. Maar voor het zover is, neemt ze nog even de tijd om te genieten van de sneeuw.

Lees ook: Verdrietige Suzanne Schulting deelt heftig nieuws met volgers

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE SCHULTING (@suzanneschulting)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen.