Vermaak TV / Series Zware bevalling voor Cecilia Adorée in GTST

Zware bevalling voor Cecilia Adorée in GTST

-

Zware bevalling voor Cecilia Adorée in GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Cecilia Adoree Tiffy GTST bevalling

Sterk staaltje acteerwerk! Alsof we er zelf bij waren!

Het wordt met de maand lastiger om elke minuut die je spendeert aan Goede Tijden, Slechte Tijden te verantwoorden, maar toch zit er zo nu en dan een pareltje tussen! We hebben het natuurlijk over de veelbesproken onderwater-bevalling van Tiffy, het personage van Cecilia Adorée!

Gevluchte draagmoeder

Voor de niet-kijkers leggen we graag even uit wat er voorafging aan die magistrale still hierboven. Tiffy had met homostel Lukas en Flo afgesproken om draagmoeder te zijn. Ze werd zwanger, maar wilde het kind stiekem zelf houden. Ze deed alsof ze niet zwanger was, en ontvluchtte Meerdijk. Even leek het alsof Cecilia Adorée definitief uit de serie was. Toch besloten de schrijvers dit bizarre verhaal een vervolg te geven: Tiffy keerde terug, en pretendeerde niet meer zwanger te zijn. Lukas was, net als de kijkers, stomverbaasd. Op een gegeven moment werd haar buik te zichtbaar, en moest ze het wel opbiechten. Lukas was inmiddels al niet meer samen met Flo, en is nu dus een soort ‘stelletje’ met Tiffy, die interessant genoeg ooit een lesbische relatie had met Kimberley (Britt Scholte).

Onder water

Volg je het nog? Nee? Maakt niet uit, ook de niet-ingewijden kunnen namelijk van deze scène genieten. Tiffy koos voor een intieme onderwater-bevalling, en dus moest Cecilia haar beste acteerprestatie tot nog toe leveren. We liegen niet: check de scène hierboven. Hij is zelfs zó goed, dat je hem op meerdere manieren kan ervaren. Probeer het na ‘gewoon’ met geluid eens zonder geluid – lijkt het ineens een scène in een heel ander genre! Ook met alleen geluid bereik je hetzelfde eigenlijk. Multi-talent, die Cecilia!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Net binnen

Miljuschka Witzenhausen hoort in de keuken

Wie heeft er trek in een plakje Miljuschka?

Jackie Groenen is de bal kwijt

Nu er geen voetbal is, zoekt Jackie Groenen een nieuwe hobby.