Foto: Luchtig geklede Cecilia Adoree krijgt bezoek in bed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Cecilia Adorée is een ontzettend knappe actrice die je misschien wel kent van GTST. En nu treft ze bijzonder bezoek in bed. 

Actrice Cecilia Adorée vindt bijzonder bezoek in haar bed

De knappe actrice vindt het heerlijk om goed uit te slapen en even lekker te genieten op haar vrije dagen. En gelijk heeft ze. De prachtige roodharige had alleen niet zo goed rekening gehouden met een verstekeling in haar bed. Maar die trof ze wel aan. In haar bed lag namelijk een andere roodharige. En die wilde niet zomaar zijn plekje opgeven voor Cecilia. Maar uiteindelijk kwam het allemaal goed. De bezoeker in het bed van Cecilia was namelijk niemand minder dan haar eigen rode kat. Het gaf Cecilia weer een mooi excuus om een paar leuke foto”s van zichzelf online te zetten. En elk excuus om dat te mogen doen is natuurlijk een goed excuus.

Lees ook: Dit moet je weten over GTST-actrice Cecilia Adorée
Cecilia Adorée geniet van het warme zonnetje

De knappe GTST-actrice geniet in volle teugen van het warme weer. Want dat hebben we niet zo vaak in Nederland. Dus als het een keer voorbij komt is het wel handig om dat met beide handen volledig aan te pakken. En dat is dan ook exact wat Cecilia gedaan heeft. Ze heeft ervoor gekozen om lekker een dagje buiten door te brengen in de warme zon. En dat is natuurlijk altijd een goed idee. In een bosrijke omgeving kam Cecilia helemaal tot rust. En toen ze eenmaal lekker in het bos aan het lopen was, overviel haar de behoefte om even een paar foto’s te schieten voor haar volgers. En natuurlijk waren al haar volgers daar helemaal blij mee. Ze kijkt ook nog even een keertje lief richting de camera om de aandacht van haar volgers goed beet te pakken.
De lieve glimlach van Cecilia Adorée doet je smelten

Een van de eerste dingen die je opvalt aan de foto’s van de prachtige actrice, dat is toch wel de knappe lach die ze heeft. Je ziet het eigenlijk wel op de meeste van haar foto’s terug. Cecilia weet altijd zo lief te lachen als ze aan het poseren is voor een kiekje. En dat maakt dat de knappe roodharige ook zo geliefd is bij haar volgers. Ze lijkt altijd vrij positief gestemd. En dat is een eigenschap die veel mensen erg fijn vinden. Het is dan ook geen raadsel waarom de knappe roodharige zoveel fans heeft. Dat is een combinatie van haar prachtige , haar ongelooflijke berg talent en natuurlijk haar ontzettend zachtaardige en lieve persoonlijkheid. Die combinatie zorgt ervoor dat Cecilia een van de leukste actrices van Nederland is. Haar lieve lach doet je gewoonweg smelten. En niet alleen maar vanwege het lekkere weer. Cecilia bewijst met haar foto’s maar weer waarom ze een van de leukste Nederlandse actrices is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!