Foto: Luchtig geklede Cecilia Adoree krijgt bezoek in bed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Cecilia Adorée is een ontzettend knappe actrice die je misschien wel kent van GTSTEn nu treft ze bijzonder bezoek in bed. 

Actrice Cecilia Adorée vindt bijzonder bezoek in haar bed

De knappe actrice vindt het heerlijk om goed uit te slapen en even lekker te genieten op haar vrije dagen. En gelijk heeft ze. De prachtige roodharige had alleen niet zo goed rekening gehouden met een verstekeling in haar bed. Maar die trof ze wel aan. In haar bed lag namelijk een andere roodharige. En die wilde niet zomaar zijn plekje opgeven voor Cecilia. Maar uiteindelijk kwam het allemaal goed. De bezoeker in het bed van Cecilia was namelijk niemand minder dan haar eigen rode kat. Het gaf Cecilia weer een mooi excuus om een paar leuke foto”s van zichzelf online te zetten. En elk excuus om dat te mogen doen is natuurlijk een goed excuus.

Lees ook: Dit moet je weten over GTST-actrice Cecilia Adorée

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cecilia Adorée (@ceciliaadoree)

Cecilia Adorée geniet van het warme zonnetje

De knappe GTST-actrice geniet in volle teugen van het warme weer. Want dat hebben we niet zo vaak in Nederland. Dus als het een keer voorbij komt is het wel handig om dat met beide handen volledig aan te pakken. En dat is dan ook exact wat Cecilia gedaan heeft. Ze heeft ervoor gekozen om lekker een dagje buiten door te brengen in de warme zon. En dat is natuurlijk altijd een goed idee. In een bosrijke omgeving kam Cecilia helemaal tot rust. En toen ze eenmaal lekker in het bos aan het lopen was, overviel haar de behoefte om even een paar foto’s te schieten voor haar volgers. En natuurlijk waren al haar volgers daar helemaal blij mee. Ze kijkt ook nog even een keertje lief richting de camera om de aandacht van haar volgers goed beet te pakken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cecilia Adorée (@ceciliaadoree)

De lieve glimlach van Cecilia Adorée doet je smelten

Een van de eerste dingen die je opvalt aan de foto’s van de prachtige actrice, dat is toch wel de knappe lach die ze heeft. Je ziet het eigenlijk wel op de meeste van haar foto’s terug. Cecilia weet altijd zo lief te lachen als ze aan het poseren is voor een kiekje. En dat maakt dat de knappe roodharige ook zo geliefd is bij haar volgers. Ze lijkt altijd vrij positief gestemd. En dat is een eigenschap die veel mensen erg fijn vinden. Het is dan ook geen raadsel waarom de knappe roodharige zoveel fans heeft. Dat is een combinatie van haar prachtige lichaam, haar ongelooflijke berg talent en natuurlijk haar ontzettend zachtaardige en lieve persoonlijkheid. Die combinatie zorgt ervoor dat Cecilia een van de leukste actrices van Nederland is. Haar lieve lach doet je gewoonweg smelten. En niet alleen maar vanwege het lekkere weer. Cecilia bewijst met haar foto’s maar weer waarom ze een van de leukste Nederlandse actrices is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...