Wint Daphne Deckers De Slimste Mens?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en dat roept de vraag op: Wordt presentatrice Daphne Deckers De Slimste Mens?

Presentatrice Daphne Deckers is een van de kandidaten die meedoet aan het nieuwe seizoen van de Slimste Mens. Ze trapt het seizoen af samen met komiek Bert Visscher en First Dates gastheer Sergio. Hoe ver Daphne het gaat schoppen in het programma valt nog te zien, maar ze kan redelijk ver komen. Daphne is namelijk zeker geen dom blondje.

Lees ook: #ThrowbackThursday: Daphne Deckers

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daphne Deckers (@daphne_deckers)

Daphne de boekenwurm

Daphne heeft veel algemene kennis. Daarom is de kans dat ze een aantal afleveringen op rij mee doet best hoog. Daarbij is ze als schrijfster erg goed in verbanden leggen en creatief denken. Twee vaardigheden die in het spelletje absoluut van pas komen. In meerdere rondes komen die exacte vaardigheden namelijk terug. Daarbij zullen alle literaire vragen voor Daphne een eitje zijn met haar schrijf-achtergrond.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daphne Deckers (@daphne_deckers)

Ook de sportvragen kan Daphne aan

Aangezien Daphne haar leven doorbrengt met manlief Richard Krajicek moeten de sportvragen haar ook makkelijk vergaan, helemaal als het tennis betreft. Richard had onlangs nog een leuk jubileum te vieren, aangezien het 25 jaar geleden was dat hij Wimbledon won. Daphne had speciaal het huis versierd met ballonnen voor de gelegenheid en het koppel had een romantisch diner voor twee. Dat heeft Daphne natuurlijk stiekem gebruikt om allerlei trivia feitjes van Richard te leren voor haar optreden in De Slimste Mens.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daphne Deckers (@daphne_deckers)

Categorie film wordt voor Daphne ook geen probleem

Maar wat nou als een van de rondes over films en series gaat? Hoe zit het dan met Daphne haar kennis? Nou, best wel goed. Haar dochter Emma Deckers is namelijk werkzaam in de thuishaven van alle grote films en series, Hollywood. Zij kan haar moeder perfect voorbereiden op alle entertainment vragen en bijpraten over alle beroemde acteurs en actrices, mocht ze daar iets vanaf moeten weten. Toch handig, zo’n leuke dochter die kan helpen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Deckers (@emmadeckers)

Categorie buitenland voor Daphne ook een makkie

Daphne is vaak in het buitenland te vinden. Daphne is namelijk gek op reizen. Ze is regelmatig in Spanje te vinden, waar ze een eigen huis heeft, maar gaat ook vaak nog even wat verder buiten de grens. Zodoende weet Daphne veel van andere culturen. Een eigenschap die nog wel eens van pas kan komen tijdens het nieuwste seizoen van De Slimste Mens.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daphne Deckers (@daphne_deckers)

Wordt Daphne De Slimste Mens?

Met al die kennis en expertise kan het haast niet anders dat Daphne de nieuwe winnaar wordt van De Slimste Mens. Maar het spel kan soms grillig uitpakken. Voor je het weet lig je er uit. Maar ongeacht het aantal afleveringen dat ze meedoet, Daphne is sowieso een prettig verschijning in het programma. Met haar humor en spontaniteit tovert ze straks waarschijnlijk een lach op iedereens gezicht, zelfs die van Maarten van Rossem.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek.