De bloedmooie Stacey Rookhuizen viert feest op Instagram foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze is al even niet meer in de spotlight geweest, maar het gaat hartstikke goed met Stacey Rookhuizen. Ze staat in de lijst met 50 meest invloedrijke mensen in de Nederlandse reclamewereld.

Stacey Rookhuizen is presentatrice en onderneemster. Ze is vooral actief in de marketingwereld met haar eigen bedrijfje. Daarmee heeft ze nu een mooie prestatie te pakken. Stacey staat namelijk op de lijst van de 50 meest invloedrijke mensen in de Nederlandse reclamewereld. Helemaal geen gekke prestatie. Tijdens de bekendmaking zag ze er ook nog eens op haar allerbest uit, in een elegante zwarte jurk en felrode lippenstift.

Lees ook: #ThrowbackThursday: Stacey Rookhuizen
Even een terugblik

tegenwoordig is Stacey dus bezig met brands en reclame, maar dat was ooit wel eens anders. Voor iedereen die denkt ‘Stacey wie?’ volgt hier even een korte recap van wie de beeldschone Stacey ook alweer is. Ze is namelijk al even niet meer in de spotlight geweest, maar Stacey begon haar carrière op de Nederlandse televisie als jurylid van X-Factor. Twee seizoenen lang zat ze in de jurystoel. Daar was ze erg populair vanwege haar directe houding en prachtige verschijning.
Waar ken je Stacey nog meer van?

Na haar avonturen bij X-Factor won ze het reality-tv-programma 71° Noord, waarbij tien deelnemers drie weken lang een tocht door Noorwegen maken waarbij er elke week tijdens een opdracht iemand afvalt. Daarnaast lanceert Stacey een sieradenlijn en presenteert ze Project Catwalk. Na een aantal kleine projecten hier en daar wordt het stiller omtrent Stacey. Haar laatste televisie-optreden is uit 2018, toen ze te zien was in een aflevering van De gevaarlijkste wegen van de wereld. Maar Stacey heeft al die jaren niet stilgezeten.
Stacey haalt net aan de lijst

De afgelopen jaren heeft Stacey zich vooral bezig gehouden met haar eigen bedrijfje. Ze is de wereld van de marketing ingedoken en houdt zich bezig met het opzetten van formats voor bedrijven. Stacey maakt televisieprogramma’s voor bedrijven, om zo hun brand beter neer te zetten. Ze is dus van voor de camera verhuist naar achter de camera. En die switch lijkt goed uitgepakt te hebben voor Stacey. Ze is met hakken over de sloot binnen op de Reclamebureau50 lijst, maar dat maakt niet uit. Want ongeacht de plek op de lijst, behoort ze wel bij de absolute top van haar vak. En dat is iets waar Stacey om bekend staat. Altijd alles geven en uitblinken in alles wat ze doet.
What’s next for Stacey?

Wat wordt de volgende stap voor Stacey? Komt ze nog terug op televisie? Dat lijkt onwaarschijnlijk, amar zeg nooit ‘nooit.’ Wel blijft ze druk werken aan haar bedrijf en benut ze vol alle kansen die op haar pad komen. Dus hoewel ze niet meer vol in de schijnwerpers staat, is Nederland nog niet af van de beeldschone Stacey Rookhuizen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.