Netflix dropt trailer en releasedatum voor The Witcher seizoen 2!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je hebt er lang op moeten wachten, maar binnenkort is het dan eindelijk zover. The Witcher seizoen 2 start in december!

Het eerste seizoen van The Witcher werd door fans van fantasy met open armen ontvangen in 2019. Het had alles waar je als kijker van smulde. Actie, spektakel, monsters, magie, humor en een flink aantal knappe vrouwen. Sindsdien is het wachten op seizoen 2, maar dat wachten wordt bijna beloond. Later dit jaar komt het nieuwe seizoen van The Witcher dan eindelijk uit. En om je alvast blij te maken, heeft Netflix de nieuwe trailer voor het seizoen ook online gezet!

Lees ook: Lauren German danst met de duivel in Lucifer op Netflix

Kijk snel de trailer

Wat staat Geralt allemaal te wachten in het nieuwe seizoen van The Witcher? Aan het einde van het eerste seizoen werd hij eindelijk herenigd met zijn Child of Surprise Ciri. Wat dat voor beide personages betekent zal in het nieuwe seizoen snel duidelijk worden. Ook kom je erachter wat er gebeurt met Yennefer. De heks kwam gebroken uit de allesverwoestende Battle of Sodden Hill. The Witcher kiest wel voor een andere verhaalstructuur dit seizoen. Waar in seizoen 1 er een hoop tijdlijnen door elkaar liepen is het in dit nieuwe seizoen dus iets makkelijker te volgen.

De nieuwe monsters van The Witcher

Een puntje van kritiek was dat in het eerste seizoen de monsterjager verassend weinig op monsters jaagde. Daar lijkt dit seizoen wel verandering in te gaan komen. Eerder dit jaar, voor Halloween, zette Netflix al een video online waarin je alle monsters van The Witcher, oud als nieuw, even voorbij zag komen. En dat belooft dus veel goeds voor seizoen 2. Want wat is The Witcher zonder een aantal bloederige, grote monster gevechten?

The Witcher seizoen 2 releasedate

Wanneer je het nieuwe seizoen van The Witcher kan bekijken? Netflix maakte bekend dat seizoen 2 op 17 December online komt bij de streamingdienst. Henry Cavill, die Witcher geralt of Rivia speelt, onthulde ook al op zijn Instagram pagina een coole, spannende en actievolle teaser van het nieuwe seizoen. December kan dus niet snel genoeg komen.
Nieuwe en bekende gezichten

Alle grote spelers uit het eerste seizoen komen weer terug voor seizoen 2. Onder andere dus Geralt zelf, Henry Cavill, maar natuurlijk ook Joey Batey als de bard Jaskier, Freya Allan als Ciri en de beeldschone Anya Chalotra in de rol van de heks Yennefer.

Ook zijn er een aantal nieuwe acteurs aangekondigd. De meest opvallende die daarbij zit is toch wel acteur Kristofer Hivju. Je kent hem natuurlijk als Tormund giantsbane uit die andere geliefde fantasy serie Game of Thrones. Of Kristover weer een zelfde soort personage gaat spelen in The Witcher is nog niet bekend, maar het is sowieso leuk dat hij meespeelt. The Witcher springt toch al in het gat dat GoT achterliet, dus dan kan de grofgebekte Tormund er ook wel bij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!