Vermaak TV / Series Boerin Annemiek Tindert erop los

Boerin Annemiek Tindert erop los

-

Boerin Annemiek Tindert erop los

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Altijd al willen weten wat vrouwen tijdens een ‘meidenavondje’ allemaal uitspoken? Zet dan de eerste aflevering van Boer Zoekt Vrouw maar eens aan. De 25-jarige publiekstrekker Boerin Annemiek kreeg ruim zeshonderd brieven. Ze maakte er een gezellig avondje ‘Tinder Takeover’ met haar ‘dinnetjes van. En laat deze veehoudster nou ontzettend goed zijn in vleeskeuren…

Vraag ze niet waarom, maar vrouwen vinden het nou eenmaal heerlijk om andermans liefdesleven te managen. Van hun eigen Tinder-avonturen worden ze vermoedelijk alleen maar depressief, dus loeren ze liever naar het datingprofiel van hun vriendinnen. Of in dit geval, de goedgevulde postzak van hun bijna-beroemde boerinnenvriendin. En dat was nodig, want Boerin Annemiek kan door haar extreme vorm van dyslexie amper lezen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

De vriendinnen van deze voormalig Boerinnenkalender-babe vriendinnen buigen zich dus over de tekst, en Annemiek ‘Tindert’ er met die stapels toegestuurde foto’s vrolijk op los. Want vleeskeuren, dat kan deze koeienhoudster natuurlijk helemaal zelf.

Kaarsjes aan, flesje wijn open, dekentje op de bank en swipen maar. Het is Tinder-take-over met een twist: miljoenen andere mensen kijken (en oordelen) mee. De dames ‘swipen’ verder, en op die manier verdwijnen ruim zeshonderd geïnteresseerde stiertjes in de prullenmand. Welke tien op het rechter stapeltje terechtgekomen zijn? Dat zien we volgende week.

Boerin Annemiek
Yvon heeft de ‘swipe right’-stapel stevig in handen… Beeld: KRO-NCRV

Yvon overbodig

Yvon Jaspers komt gezellig meedoen tijdens het meidenavondje, maar merkt al gauw dat ze overbodig is. Boerin Annemiek is helemaal geen geïsoleerde agrariër, maar een populaire mannenmagneet. Ze haalde het mythische BZV-brievenrecord niet, maar met deze stortvloed aan reacties moet ook Yvon snel concluderen dat ze beter die mensenschuwe mannelijke akkerbouwers een handje kan gaan helpen. Annemiek en haar kamer vol wijndrinkende ‘dinnetjes redden zich wel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemiek Koekoek (@annemiekkoekoek) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Net binnen

Miljuschka Witzenhausen hoort in de keuken

Wie heeft er trek in een plakje Miljuschka?

Jackie Groenen is de bal kwijt

Nu er geen voetbal is, zoekt Jackie Groenen een nieuwe hobby.