Milou van Boer Zoekt Vrouw toch single bij BZV-kerstspecial?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Milou laat in de Kerstspecial van Boer Zoekt Vrouw eindelijk weer van zich horen! Is ze nog samen met Boer Bastiaan? Yvon Jaspers voelde ze één voor één aan de tand bij de kerstboom… (beeld: KRO-NCRV)

Er gingen hardnekkige geruchten dat Milou van Boer Zoekt Vrouw en ‘haar’ Boer Bastiaan uit elkaar waren! De kerstspecial van BZV onthult of deze roddel waar is. De blondine lijkt in ieder geval ‘gewoon’ gezellig mét aanhang rond de kerstboom te staan…

Lees ook: Milou van Boer Zoekt Vrouw showt resultaat make-over

Milou en Bastiaan in kerstspecial Boer Zoekt Vrouw

Yvon Jaspers heeft een tijd geleden alle deelnemers van het vorige Boer Zoekt Vrouw-seizoen verzameld om een reünie met kerstthema te maken. Ze komen allemaal ‘in hun mooiste outfit rond de kerstboom’ zitten om met Yvon te praten. Omdat Milou Rietjens, de helft van het enige ‘geslaagde’ koppel van het afgelopen seizoen, een tijdje niks van zich heeft laten horen en ook geen foto’s meer online zette met Bastiaan, ging er even een gerucht dat de twee niet meer samen waren. In de eerste beelden van de Boer Zoekt Vrouw kerstspecial lijkt het gewoon nog koek en ei. Of staan ze op deze foto juist te lachen als boer en boerin met kiespijn? Als koppel hoef je bovendien geen 1,5 meter afstand te houden, toch? Vrijdag 25 december krijgen we het definitieve antwoord!

Boer Zoekt Vrouw Milou Bastiaan kerst special yvon jaspers

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.