Milou van Boer Zoekt Vrouw toch single bij BZV-kerstspecial?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou laat in de Kerstspecial van Boer Zoekt Vrouw eindelijk weer van zich horen! Is ze nog samen met Boer Bastiaan? Yvon Jaspers voelde ze één voor één aan de tand bij de kerstboom… (beeld: KRO-NCRV)

Er gingen hardnekkige geruchten dat Milou van Boer Zoekt Vrouw en ‘haar’ Boer Bastiaan uit elkaar waren! De kerstspecial van BZV onthult of deze roddel waar is. De blondine lijkt in ieder geval ‘gewoon’ gezellig mét aanhang rond de kerstboom te staan…

Lees ook: Milou van Boer Zoekt Vrouw showt resultaat make-over

Milou en Bastiaan in kerstspecial Boer Zoekt Vrouw

Yvon Jaspers heeft een tijd geleden alle deelnemers van het vorige Boer Zoekt Vrouw-seizoen verzameld om een reünie met kerstthema te maken. Ze komen allemaal ‘in hun mooiste outfit rond de kerstboom’ zitten om met Yvon te praten. Omdat Milou Rietjens, de helft van het enige ‘geslaagde’ koppel van het afgelopen seizoen, een tijdje niks van zich heeft laten horen en ook geen foto’s meer online zette met Bastiaan, ging er even een gerucht dat de twee niet meer samen waren. In de eerste beelden van de Boer Zoekt Vrouw kerstspecial lijkt het gewoon nog koek en ei. Of staan ze op deze foto juist te lachen als boer en boerin met kiespijn? Als koppel hoef je bovendien geen 1,5 meter afstand te houden, toch? Vrijdag 25 december krijgen we het definitieve antwoord!

Boer Zoekt Vrouw Milou Bastiaan kerst special yvon jaspers

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Marieke Elsinga heeft last van klachten, maar is niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft daar een 'innovatieve' oplossing voor...