Femke Merel van Kooten-Arissen slaat wéér nieuwe weg in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Femke Merel van Kooten-Arissen staat eindelijk zelf aan het roer nu! De vraag is of deze opvallende verschijning volgend jaar nog in de Tweede Kamer mag blijven zitten…

Ze is nog vrij jong, maar Femke Merel van Kooten-Arissen heeft nu al meer politieke partijen gehad dan de meeste van haar collega’s! De blonde politica is wéér van team veranderd, maar hoopt nu definitief haar plek te hebben gevonden. Ze is namelijk voor zichzelf begonnen!

Lees ook: 50Plus verjongt met Femke Merel van Kooten!

Femke Merel van Kooten-Arissen stopt met zwerven

Na veel politiek gezwerf is Femke Merel van Kooten-Arissen eindelijk bij een partij uitgekomen waar ze wél toekomst ziet. Ze heeft namelijk een eigen politieke partij opgericht met de toepasselijke naam Splinter. Femke Merel is in haar nog korte carrière namelijk al meerdere malen afgesplinterd van bestaande partijen: nadat ze de Partij van de Dieren verliet voor 50Plus, vertrok ze samen met Henk Krol om de Partij voor de Toekomst op te richten. Toen ook dát schip strandde zat ze eventjes als onafhankelijk kamerlid in de Tweede Kamer. Voor de komende verkiezingen hoopt ze met Splinter haar terugkeer in de Kamer te mogen maken. Ze heeft het nu écht helemaal zelf in handen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!