Kim-Lian van der Meij danst zorgen van zich af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We kunnen met z’n allen wel wat mentale én fysieke afleiding gebruiken in deze tijden. Kim-Lian van der Meij heeft een idee: dans jij met haar mee?

Het hoofd van Kim Lian van der Meij zit even ‘vol.’ Gelukkig heeft de zangeres en presentatrice een speciaal ontspanningsritueel: de heupen losgooien! Samen met haar zus danst ze alle zorgen van zich af…

Lees ook: WOW: Kim-Lian verbaast volgers met spannende foto

Kim-Lian van der Meij gooit heupen los

Terwijl veel sterren TikTok tegenwoordig weer een beetje links laten liggen, is Kim-Lian van der Meij nog wél te vinden op het filmpjesplatform. Haar nieuwste creatie is een dansvideo die ze samen met haar zus maakte. In de buurt van de kerstboom gooien de twee dames hun heupen even goed los! “Of je nou een goede of slechte bui hebt: door samen te dansen verdwijnt alle spanning uit mijn lijf!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!