Vermaak TV / Series GTST gaat met Froukje de Both door in de...

GTST gaat met Froukje de Both door in de zomer

-

GTST gaat met Froukje de Both door in de zomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

De laatste aflevering van dit seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is uitgezonden. Toch stopt de soap niet deze zomer! Sterker nog, er wordt een nieuw ‘castlid’ toegevoegd: Froukje de Both!

GTST is klaar! Om te weten hoe het na de zomercliffhanger (zie filmpje hieronder) afloopt met Bo Maerten zal je tot de start van het volgende seizoen moeten wachten. Tenzij je deze zomerstop tijd hebt om Goede Tijden, Zomer Tijden te kijken. In deze wekelijkste talkshow ontvangt Froukje de Both (ex-)acteurs van de soap om te praten over hun echte leven, maar ook om alvast dingetjes te verklappen voor het komende seizoen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Froukje de Both maakt GTST-comeback

Waarom uitgerekend Froukje de Both, die jarenlang in GTST-concurrent Goudkust speelde, deze zomerstop-talkshow presenteert? Nou, stiekem heeft Froukje wél gewoon een GTST-verleden! Ze speelde in 1997 een piepklein bijrolletje in twee afleveringen. Goede Tijden, Zomer Tijden is dus haar onofficiële GTST-comeback.

Lees ook: Bo Maerten speelt hoofdrol in zomercliffhanger GTST

Goede Tijden, Zomer Tijden

Froukje de Both start in juni met Goede Tijden, Zomer Tijden. Elke vrijdag zal ze te zien zijn op GTST.nl en Videoland. We kunnen je alvast vertellen dat o.a. Fajah Lourens, Marly van der Velden en Inge Ipenburg aan zullen schuiven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Froukje de Both (@froukjedeboth) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Katja Schuurman
Olcay Gulsen
Marieke Elsinga
Myron Koops
Dyantha Brooks

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening