Boerin Annemiek stiekem toch aan de man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boer Zoekt Vrouw is niet het sprookje geworden waar Boerin Annemiek van tevoren op had gehoopt. BZV heeft haar wel iets opgeleverd: veel aandacht van mannen uit alle windstreken. Ook ná de opnames kwamen de brieven nog binnen. Het lijkt erop dat het Drentse melkmeisje nu pas op haar gemak is om deze mannelijke aandacht op eigen tempo te verwerken. Bewijs: nu ze eindelijk uit beeld is, is haar eerste ‘spontane’ date in zicht!

Het zag er na de opnames van Boer Zoekt Vrouw een beetje somber uit voor Boerin Annemiek. Meer dan zeshonderd brieven, maar eigenlijk geen enkele geschikte man. Vandaar dat ze in een ‘hoe is het nu met’-interviewtje een soort contactadvertentie uitstuurde: ben je een mannelijke workaholic, omschrijf je jezelf niet als BZV-kijker en wil je bij Annemiek op de boerderij komen wonen? Dan zou je geschikt kunnen zijn! De brieven bleven binnenstromen…

Lees ook: Boerin Annemiek stuurt uiers op vakantie

Boerin Annemiek heeft eindelijk beet

In deze tweede golf van ‘bizar veel brieven’ die na de laatste uitzending van Boer Zoekt Vrouw binnenkomen, zitten sowieso al een aantal geschikte mannen. Ze heeft er nog zo’n 80/90 liggen, maar heeft nu al ‘leuk contact’ met een ‘heel grappig’ iemand. Wie z’n brief nu nog op de bus doet is dus waarschijnlijk te laat. Toch heeft Boerin Annemiek zichzelf voorgenomen om deze keer alles lekker op haar gemak te doen. Geen gehaast en zeker geen halsoverkop-dates met Yvon Jaspers hijgend in je nek.

Blind daten is niks voor Boerin Annemiek

Boerin Annemiek is eerlijk, en heeft ook een flinke dosis zelfspot. Zo concludeerde ze na haar mislukte Boer Zoekt Vrouw-avontuur dat ze ‘niet zo van de blind dates is’. “Dat heeft iedereen wel kunnen zien.” Vandaar dat ze het nu eerst bij ‘leuk contact’ houdt. Die date komt er wel. Zonder camera’s, zonder Yvon, zonder druk en pas ná het uitwisselen van foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.