Boerin Annemiek stiekem toch aan de man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boer Zoekt Vrouw is niet het sprookje geworden waar Boerin Annemiek van tevoren op had gehoopt. BZV heeft haar wel iets opgeleverd: veel aandacht van mannen uit alle windstreken. Ook ná de opnames kwamen de brieven nog binnen. Het lijkt erop dat het Drentse melkmeisje nu pas op haar gemak is om deze mannelijke aandacht op eigen tempo te verwerken. Bewijs: nu ze eindelijk uit beeld is, is haar eerste ‘spontane’ date in zicht!

Het zag er na de opnames van Boer Zoekt Vrouw een beetje somber uit voor Boerin Annemiek. Meer dan zeshonderd brieven, maar eigenlijk geen enkele geschikte man. Vandaar dat ze in een ‘hoe is het nu met’-interviewtje een soort contactadvertentie uitstuurde: ben je een mannelijke workaholic, omschrijf je jezelf niet als BZV-kijker en wil je bij Annemiek op de boerderij komen wonen? Dan zou je geschikt kunnen zijn! De brieven bleven binnenstromen…

Lees ook: Boerin Annemiek stuurt uiers op vakantie

Boerin Annemiek heeft eindelijk beet

In deze tweede golf van ‘bizar veel brieven’ die na de laatste uitzending van Boer Zoekt Vrouw binnenkomen, zitten sowieso al een aantal geschikte mannen. Ze heeft er nog zo’n 80/90 liggen, maar heeft nu al ‘leuk contact’ met een ‘heel grappig’ iemand. Wie z’n brief nu nog op de bus doet is dus waarschijnlijk te laat. Toch heeft Boerin Annemiek zichzelf voorgenomen om deze keer alles lekker op haar gemak te doen. Geen gehaast en zeker geen halsoverkop-dates met Yvon Jaspers hijgend in je nek.

Blind daten is niks voor Boerin Annemiek

Boerin Annemiek is eerlijk, en heeft ook een flinke dosis zelfspot. Zo concludeerde ze na haar mislukte Boer Zoekt Vrouw-avontuur dat ze ‘niet zo van de blind dates is’. “Dat heeft iedereen wel kunnen zien.” Vandaar dat ze het nu eerst bij ‘leuk contact’ houdt. Die date komt er wel. Zonder camera’s, zonder Yvon, zonder druk en pas ná het uitwisselen van foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?