Dumpert-ster Sylvana IJsselmuiden is het hoogtepunt van Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Heel lang heeft ze het geheim kunnen houden, maar Dumpert-ster Sylvana IJsselmuiden doet mee aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson

Nu de startdatum van expeditie Robinson steeds dichterbij komt worden er meer en meer kandidaten onthuld. Een van hen is niemand minder dan de beeldschone Sylvana IJsselmuiden. De presentatrice, voornamelijk bekend als een van de gezichten van Dumpert, zal einde van de maand te zien zijn in het spannende programma.

Lees ook: Dit zijn de mooiste Instagram foto’s van Sylvana Ijsselmuiden

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Niet langer geruchten, Sylvana doet mee

Haar naam ging al wat langer rond, maar nu mag Sylvana eindelijk officieel bevestigen dat ze mee doet aan het spannende avonturenprogramma. En daar zijn al haar fans natuurlijk heel blij mee, die lopen namelijk te smullen. Sylvana is een geweldig mens. Niet alleen ziet ze er spectaculair uit, ze is ook enorm lief, grappig en gevat, slim en creatief. Alle kwaliteiten dus om het heel ver te kunnen schoppen in het programma. Ook kan ze wel tegen een stootje en is ze niet snel vies van dingen. Dat kan haast ook niet als je elke week harde, pijnlijke of smerige filmpjes aan het ‘reeten’ bent op Dumpert. Een goede voorbereiding dus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana is creatief met bikini

De opnames vielen sylvana zwaarder dan verwacht. Vooral de kou had ze minder heftig ingeschat van tevoren. Gelukkig had ze wel wat warme kleren meegenomen, maar nog steeds was het geen pretje voor Sylvana. Maar de presentatrice is een geboren doorzetter gelukkig. Er was een hoop wat je niet mee mocht nemen, zoals bijvoorbeeld je tandenborstel. Ze kon ook niet te veel kleding meenemen. Maar daar wordt je wel weer heel creatief van. Zo gebruikte Sylvana haar bikini als washandje. Met zo’n instelling kan het haast niet anders of Sylvana heeft het heel ver geschopt bij Expeditie Robinson. Je zal nog even moeten wachten om te zien hoe ver Sylvana komt in het programma, maar met haar aan boord wordt het straks in ieder geval flink genieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Een goede voorbereiding is het halve werk

Sylvana heeft zich in aanloop naar de opnames wel goed voorbereid. Zo heeft ze elke dag 10 kilometer hard gelopen en deed een survivalcursus. Ook pakte ze zwemmen op en nam ze een ijsbad bij ‘iceman’ Wim Hof. Al die voorbereidingen zorgden ervoor dat Sylvana een goede voorsprong had op de andere deelnemers en zo voorbereid mogelijk aan het programma kon beginnen. Sylvana is erg fanatiek aangelegd, dus ze wilt hoe dan ook als overwinnaar uit de bus komen. En daar heeft de presentatrice natuurlijk veel voor over. Het is trouwens niet de eerste keer dat Sylvana een koude duik neemt. Zo is ze vaker in ijskoud water te vinden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?