Vermaak TV / Series Dating Dinsdag: wat First Dates ons (niet) leert

Dating Dinsdag: wat First Dates ons (niet) leert

-

Dating Dinsdag: wat First Dates ons (niet) leert

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Op Dating-Dinsdag geven we je ongevraagd, maar zéér effectief dating-advies. Deze week: Wat kun je (niet) leren van First Dates?

S**s op de eerste date?

Het zal geen geheim voor je zijn dat de vrouwtjes net zoals ons óók aan s**s denken. Die ‘bodyscan’ die we mannen dagelijks maken van alle vrouwelijke vormen om ons heen, die maken ze natúúrlijk ook van ons. Als dat niet zo was, dan leefden we nu ook niet met zo’n 7,7 miljard mensen op planeet Aarde.

Oké, daar is wel wat meer voor nodig, maar je weet wat daarmee bedoeld wordt. Vrouwen hebben ook libido. En met al die feministische bewegingen van tegenwoordig waar vrouwen ‘in hun kracht’ worden gezet, ziet het er naar uit dat vrouwen alleen maar meer uitgesprokener worden over hun lusten en verlangens. Maar… bespreek je zoiets tijdens je eerste date? Zo ja, hoe dan? Aan de hand van het onderstaande fragment adviseren we om in ieder geval om niet met de deur in huis te vallen met de woorden: “En als ik je nou gewoon pak?”

De gast in het fragment, die komt er nog redelijk goed van af, maar in het dagelijkse leven is deze tactiek een high risk, high reward. Grote kans dat je binnen vijf minuten buiten in de winterse kou staat met een roodgloeiende wang.

Je ex blijft thuis

Is je liefdesbootje op een rots geklapt en gezonken, dan brengt de bekende rebound relatie vaak uitkomst. Je kent het wel: je bent net gedumpt door je ex-vriendin en omdat je daar liever niet mee geconfronteerd wil worden, doe je alsof je een koele kikker bent en ga je op zoek naar een nieuw ‘smatje’.

Beter neem je eerst een ritje in de emotionele achtbaan, drink je een paar potten bier met je maten en heb je ‘t er over, in plaats van dat je overhaast in een huwelijksbootje stapt met de eerste de beste menselijke en vrouwelijke levensvorm die je tegenkomt. Die les hebben menig celeb ons al geleerd. Denk aan een Jennifer Lopez, Sylvie Meis en Miley Cyrus. Wil je het hebben over je ex? Doe dat dan in ieder geval niet tijdens je date!

Take it like a man

Het staat van te voren niet vast of cupido raak zal schieten tijdens je eerste date, zelfs niet tijdens je tweede of derde. In het spel der liefde kun je namelijk niet alleen afwijzen, je kunt ook afgewezen worden. En dat laatste kan voor nogal wat ‘ego-schade’ zorgen. Iets waar wij mannetjes wel gevoelig voor zijn. Het is dus beter om het gewoon te accepteren. Take it like a man.

Want zeg nou zelf, een mooi verhaal in elkaar knutselen voor je vrienden waaruit blijkt dat jij degene bent die afwijst, in plaats van afgewezen, is een beetje 2018 toch? Tegenwoordig doen we alles gewoon alles transparant. Daar houden de vrouwtjes ook van. Want als er een ding is waar menig vrouw van houdt, dan is het om te weten waar ze aan toe zijn. Daar worden ze rustig van. En laat dat dan weer een gevolg hebben waar wij mannen van houden: geen gezeik!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Eva Jinek
Caroline de Bruijn
Miljuschka Witzenhausen
Pip Pellens
Evelien de Bruijn

Laatste nieuws

Instagram ontploft: Miljuschka Witzenhausen deelt weer pikante ‘eerlijke foto’

De één kan geen genoeg krijgen van de #eerlijkefoto's van Miljuschka Witzenhausen. De ander begint er een beetje genoeg van te krijgen. De presentatrice is terug met wéér een weinig verhullende pic...

Horrorloting in Champions League voor Ajax?

De bekende balletjes zijn weer gevallen. Tegen wie neemt Ajax het op in de Champions League? Er werd vooraf gevreesd voor een horrorloting. Uiteindelijk heeft Ajax een mooie loting te pakken: ze treffen o.a. Liverpool...

Drankliefhebbers opgelet! Met deze lifehack gaat je voorraad langer mee!

Dankzij deze tip zullen je kostbare flessen véél langer meegaan...

Geef je mening