Merol weet het al: Joe Biden wordt president

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Zangeres Merol heeft een duidelijk standpunt wat betreft de Amerikaanse presidentsverkiezingen: weg met Trump – lekker met Joe Biden!

Het liefst is Merol lekker met de meiden, maar deze keer maakt ze een uitzondering voor Amerikaanse presidentskandidaten Donald Trump en Joe Biden. Bovendien heeft ze een duidelijke voorkeur als het om deze twee rivalen gaat…

Lees ook: Wie mag er op de Houseparty van MEROL komen?

Merol: Lekker met Joe Biden

Merel Baldé bekent haar politieke kleur op Nederlandse (publieke) tv! De zangeres, wiens artiestennaam Merol is, zegt in haar liedjes vaak waar het op staat – denk aan ‘hou je bek en #&% me’ – en neemt dus ook in deze politiek woelige tijden geen blad voor haar mond. Daarom veranderde Merol haar liedje ‘Lekker met de Meiden’ voor de gelegenheid naar ‘Lekker met Joe Biden’. Ze zong ‘m in het programma Even Tot Hier:

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Gerelateerde berichten