Merol weet het al: Joe Biden wordt president

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Merol heeft een duidelijk standpunt wat betreft de Amerikaanse presidentsverkiezingen: weg met Trump – lekker met Joe Biden!

Het liefst is Merol lekker met de meiden, maar deze keer maakt ze een uitzondering voor Amerikaanse presidentskandidaten Donald Trump en Joe Biden. Bovendien heeft ze een duidelijke voorkeur als het om deze twee rivalen gaat…

Lees ook: Wie mag er op de Houseparty van MEROL komen?

Merol: Lekker met Joe Biden

Merel Baldé bekent haar politieke kleur op Nederlandse (publieke) tv! De zangeres, wiens artiestennaam Merol is, zegt in haar liedjes vaak waar het op staat – denk aan ‘hou je bek en #&% me’ – en neemt dus ook in deze politiek woelige tijden geen blad voor haar mond. Daarom veranderde Merol haar liedje ‘Lekker met de Meiden’ voor de gelegenheid naar ‘Lekker met Joe Biden’. Ze zong ‘m in het programma Even Tot Hier:

Laatste nieuws

Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Marieke Elsinga heeft last van klachten, maar is niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft daar een 'innovatieve' oplossing voor...

Gerelateerde berichten