Meidengroep OG3NE verschijnt in opvallende nieuwe pakjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De zusjes van OG3NE is flink aan het repeteren geslagen. De meidengroep kan niet wachten om weer op het podium te staan. 

De prachtige zusjes van meidengroep OG3NE zijn flink de repetitieruimtes ingedoken om zich voor te bereiden op hun volgende reeks concerten. Maar OG3NE zou OG3NE niet zijn als ze daar niet genoeg leuke foto’s en filmpjes van hadden gemaakt die ze via hun social media konden delen. Bij een nieuwe concertreeks horen natuurlijk nieuwe verleidelijke outfits. De look voor de komende tijd werd al even gedeeld op Instagram door de zusjes.

Lees ook: Shelley Vol is het stoerste zusje uit meidengroep OG3NE

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelley Vol (@shelleyog3neofficial)

OG3NE mag weer het podium op

De zusjes zijn extreem blij de laatste tijd. En dat is ook niet zo heel gek, ze mogen namelijk weer het podium op. Lisa, Amy en Shelley zijn enorme podiumdieren, dus vinden ze het heerlijk om hun kunstje te vertonen voor een volle zaal met mensen. Dat ging natuurlijk voorheen erg moeizaam, maar inmiddels mag er weer een hoop. En dat betekent dat de zusjes springen, dansen, rennen en vliegen over het podium. Alles om hun publiek de avond van hun leven te geven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Bij een nieuwe reeks concerten hoort veel repeteren

Maar nu OG3NE aan een hele nieuwe reeks concerten begint, moeten ze natuurlijk wel blijven repeteren. De zusjes zelf zijn inmiddels zo op elkaar ingespeeld dat ze elkaar op het podium moeiteloos kunnen aanvoelen en versterken, maar aangezien ze met een band spelen, is het handig om een paar keer geoefend te hebben van tevoren. Dus daarom hebben de meiden zich de afgelopen tijd opgesloten in de studio om zich goed voor te bereiden op hun nieuwe concerten.

Nieuwe tour betekent nieuwe outfits

Bij een nieuwe concertreeks hoort natuurlijk een nieuwe collectie aan verleidelijke en spannende kleding voor de drie zingende zusjes. En daarvan tonen ze al een deel op Instagram. Jasjes en colbertjes lijkt de trend te zijn onder de zusjes, maar dan wel natuurlijk geheel in OG3NE-stijl met iets extreem verleidelijks eronder. Lisa gaat voor een wat klassiekere look, maar zij is dan ook de oudste van de groep en moet toch een beetje dat volwassen imago als oudste zus aanhouden. Toch kan je een beetje van haar glittertopje onder haar zwarte jasje uit zien komen. Lisa schittert straks dus letterlijk op het podium.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Shelley gaat voor meer kleur

Shelley besluit de stijl van haar oudere zus een beetje te kopiëren, maar voegt daar wel iets meer kleur aan toe. Gelijk heeft ze, want zwart is ook maar zo donker. En Shelley houdt er van om meer kleur in het leven van mensen te brengen, dus haar outfit moet dat natuurlijk reflecteren. Met een verleidelijk oranje topje onder haar jasje, is haar nieuwe look absoluut een winnaar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelley Vol (@shelleyog3neofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?