ZO: Vivianne Miedema is superheld op én naast het voetbalveld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Vergeet het vrouwenvoetbal niet! ‘Onze’ Vivianne Miedema schrijft op dit moment geschiedenis in de Engelse competitie! Bekijk de nieuwste heldendaad van deze vrouw met superkrachten hier…

Het dringt misschien niet tot ons door omdat er zo weinig vrouwenvoetbal op tv is, maar ‘onze’ Vivianne Miedema is écht een klasse apart in het internationale voetbal. Ze scoort altijd en overal! Deze kwaliteit leverde haar onlangs een mooi record op: Miedema is op dit moment topscorer aller tijden van de Engelse competitie. En om dat te vieren prikte ze er deze week nóg eens vier in. In één wedstrijd!

Lees ook: Europa League gemist? Check hier alle hoogtepunten!

Vivianne Miedema maakt vier doelpunten tegen Lions

Vivianne Miedema is zó goed, dat zelfs een hattrick kinderspel geworden is. Daarom schoot ze er tegen de London City Lions gewoon vier in. Heeft dat eigenlijk een naam? Een ‘haul’, zegt het internet. In gewoon Nederlands noemen we het gewoon ‘n topprestatie. Even goaltjes kijken dus:

Vivianne Miedema is superheld op én naast veld

De blonde spits is niet alleen op het veld een superheldin onder de spitsen. Ook naast het veld verricht Vivianne Miedema ‘heldendaden’. Ze ging tijdens Halloween heel toepasselijk verkleed als superheldin Batgirl!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Vivianne Miedema (@viviannemiedema) op

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame. 

Gerelateerde berichten