TIP: Bouw je eigen ultieme mancave in drie stappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elke man droomt er wel van: zijn eigen ultieme mancave. Die droom wordt werkelijkheid met deze drie simpele stappen!

Nu alle kroegen, kantines en andere toevluchtsoorden voor de man gesloten zijn door Corona, is het hoog tijd voor een eigen mancave! Een plek waar wij mannen heerlijk ongestoord onze gang kunnen gaan. Maar, hoe maak je zo’n mancave?

Stap 1: Kies een plek (of maak plek)

Laten we bij het begin beginnen. Waar moet jouw mancave komen? Heb je nog een zolder, schuur of andere plek in huis vrij? Claim hem! Staat jouw huis iets te vol met spullen en heb je geen ruimte voor een mancave? Kijk dan eens of je voor een aantrekkelijk tarief een opslagruimte kan huren!

Stap 2: Kies een mancave-thema

Oké vanaf stap twee krijgt jouw mancave alweer wat meer vorm. In deze stap ga je namelijk net thema van jouw eigen mancave bepalen. Wordt het een kroegthema, voetbalthema of ga jij voor de luxe mannenclub uitstraling?

Stap 3: Kies je inrichting

Heb je je mancave-thema gekozen? Dan kan het inrichten beginnen! Voor inspiratie kan je hiervoor naar de inrichting van je favoriete kroeg kijken. Het grote voordeel van jouw eigen mancave is dat je geen rekening hoeft te houden met de smaak van vrouwlief. Dus mannen, kom maar op met die stoere, lekker praktische en mannelijke meubels!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!