TIP: Bouw je eigen ultieme mancave in drie stappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elke man droomt er wel van: zijn eigen ultieme mancave. Die droom wordt werkelijkheid met deze drie simpele stappen!

Nu alle kroegen, kantines en andere toevluchtsoorden voor de man gesloten zijn door Corona, is het hoog tijd voor een eigen mancave! Een plek waar wij mannen heerlijk ongestoord onze gang kunnen gaan. Maar, hoe maak je zo’n mancave?

Stap 1: Kies een plek (of maak plek)

Laten we bij het begin beginnen. Waar moet jouw mancave komen? Heb je nog een zolder, schuur of andere plek in huis vrij? Claim hem! Staat jouw huis iets te vol met spullen en heb je geen ruimte voor een mancave? Kijk dan eens of je voor een aantrekkelijk tarief een opslagruimte kan huren!

Stap 2: Kies een mancave-thema

Oké vanaf stap twee krijgt jouw mancave alweer wat meer vorm. In deze stap ga je namelijk net thema van jouw eigen mancave bepalen. Wordt het een kroegthema, voetbalthema of ga jij voor de luxe mannenclub uitstraling?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Man Cave Ideas (@caveclassics) op

Stap 3: Kies je inrichting

Heb je je mancave-thema gekozen? Dan kan het inrichten beginnen! Voor inspiratie kan je hiervoor naar de inrichting van je favoriete kroeg kijken. Het grote voordeel van jouw eigen mancave is dat je geen rekening hoeft te houden met de smaak van vrouwlief. Dus mannen, kom maar op met die stoere, lekker praktische en mannelijke meubels!

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!