TIP: Bouw je eigen ultieme mancave in drie stappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elke man droomt er wel van: zijn eigen ultieme mancave. Die droom wordt werkelijkheid met deze drie simpele stappen!

Nu alle kroegen, kantines en andere toevluchtsoorden voor de man gesloten zijn door Corona, is het hoog tijd voor een eigen mancave! Een plek waar wij mannen heerlijk ongestoord onze gang kunnen gaan. Maar, hoe maak je zo’n mancave?

Stap 1: Kies een plek (of maak plek)

Laten we bij het begin beginnen. Waar moet jouw mancave komen? Heb je nog een zolder, schuur of andere plek in huis vrij? Claim hem! Staat jouw huis iets te vol met spullen en heb je geen ruimte voor een mancave? Kijk dan eens of je voor een aantrekkelijk tarief een opslagruimte kan huren!

Stap 2: Kies een mancave-thema

Oké vanaf stap twee krijgt jouw mancave alweer wat meer vorm. In deze stap ga je namelijk net thema van jouw eigen mancave bepalen. Wordt het een kroegthema, voetbalthema of ga jij voor de luxe mannenclub uitstraling?

Stap 3: Kies je inrichting

Heb je je mancave-thema gekozen? Dan kan het inrichten beginnen! Voor inspiratie kan je hiervoor naar de inrichting van je favoriete kroeg kijken. Het grote voordeel van jouw eigen mancave is dat je geen rekening hoeft te houden met de smaak van vrouwlief. Dus mannen, kom maar op met die stoere, lekker praktische en mannelijke meubels!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!