TIP: Bouw je eigen ultieme mancave in drie stappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elke man droomt er wel van: zijn eigen ultieme mancave. Die droom wordt werkelijkheid met deze drie simpele stappen!

Nu alle kroegen, kantines en andere toevluchtsoorden voor de man gesloten zijn door Corona, is het hoog tijd voor een eigen mancave! Een plek waar wij mannen heerlijk ongestoord onze gang kunnen gaan. Maar, hoe maak je zo’n mancave?

Stap 1: Kies een plek (of maak plek)

Laten we bij het begin beginnen. Waar moet jouw mancave komen? Heb je nog een zolder, schuur of andere plek in huis vrij? Claim hem! Staat jouw huis iets te vol met spullen en heb je geen ruimte voor een mancave? Kijk dan eens of je voor een aantrekkelijk tarief een opslagruimte kan huren!

Stap 2: Kies een mancave-thema

Oké vanaf stap twee krijgt jouw mancave alweer wat meer vorm. In deze stap ga je namelijk net thema van jouw eigen mancave bepalen. Wordt het een kroegthema, voetbalthema of ga jij voor de luxe mannenclub uitstraling?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Man Cave Ideas (@caveclassics) op

Stap 3: Kies je inrichting

Heb je je mancave-thema gekozen? Dan kan het inrichten beginnen! Voor inspiratie kan je hiervoor naar de inrichting van je favoriete kroeg kijken. Het grote voordeel van jouw eigen mancave is dat je geen rekening hoeft te houden met de smaak van vrouwlief. Dus mannen, kom maar op met die stoere, lekker praktische en mannelijke meubels!

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Gerelateerde berichten