ZIEN: Het 90’s-pakje van Chantal Janzen in Oh Wat Een Jaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oh, Wat Een Jaar is terug, met een nieuwe presentatrice! Chantal Janzen neemt het stokje over van Linda de Mol. En Chantal begint goed met een schitterend pakje rechtstreeks uit de 90’s!

Het RTL-programma Oh, Wat een Jaar! is weer begonnen! Linda de Mol heeft plaatsgemaakt voor – wie anders? – Chantal Janzen! Haar eerste aflevering aan het roer van deze spelshow begint meteen goed: de blonde presentatrice werd in een zwart/grijs glitterpakje gehesen, en kreeg een hoogblonde coupe aangemeten!

Lees ook: Pijnlijk: Chantal Janzen wordt afgekraakt bij Jinek

Chantal Janzen pakt kijkers in met nieuwe look

Voor elke aflevering van Oh, Wat een Jaar worden Chantal Janzen en haar vaste teamcaptains volledig ondergedompeld in een bepaald decennium. Deze week zijn de 90’s aan de beurt. Ook de kledingstijl en haardracht van die tijd komen dus langs! Chantal heeft geluk gehad: zij kreeg een over-the-top, maar toch schitterend pakje om aan te trekken. Haar sidekicks Ruben Nicolai en Carlo Boszhard hebben het iets slechter getroffen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ruben Nicolai (@rubennicolaizelf) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?