Prinses Alexia van Oranje

Mannenzaken.nl > Prinses Alexia van Oranje
Prinses Alexia van Oranje

Profiel

Geboortedatum: 26 juni 2005
Sterrenbeeld: Kreeft
Afkomst: Den Haag, Nederland
Familie: (vader) Willem-Alexander der Nederlanden, (moeder) Máxima Zorreguieta, (zussen) Ariana der Nederlanden, Catherina-Amalia der Nederlanden
Relatie: Vrijgezel
Beroep: Royalty
School: United World College of the Atlantic (UWC) in Wales
Instagram: De Instagram van Alexia is @alexiavanoranje

Foto's

Prinses Alexia van Oranje
Prinses Alexia van Oranje

Prinses Alexia van Oranje

Prinses Alexia Juliana Marcela Laurentien, geboren op 26 juni 2005, doorliep haar educatie in Nederland en Wales. Na haar basisschool en het Christelijk Gymnasium Sorghvliet vervolgde ze haar opleiding aan het United World College of the Atlantic. In 2023 behaalde ze het internationaal baccalaureaat. Als lid van het koninklijk huis doopte ze de Vox Alexia en maakte ze haar debuut op Prinsjesdag. Op haar achttiende ontving ze onderscheidingen, waaronder ridder-grootkruis in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Haar officiële titel luidt Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Alexia der Nederlanden.

Alexia van Oranje relatie, vriend

Al geruime tijd circuleren geruchten over een mogelijke relatie van Alexia van Oranje. Er gaat een foto rond op sociale media waarop ze mogelijk in een intiem moment te zien zou zijn, maar de identiteit op de foto is nooit bevestigd als zijnde Alexia. Het blijft echter onduidelijk of Alexia überhaupt een relatie heeft. Overigens heeft haar zus, Amalia, wel een relatie met niemand minder dan de Belgische prins Gabriël Boudewijn Maria.

Alexia van Oranje kostschool in Wales

Alexia van Oranje voltooide haar middelbare schoolopleiding aan de United World College of the Atlantic (UWC) in Wales, waar haar vader ook heeft gestudeerd. Haar beweegredenen voor deze schoolkeuze bleven grotendeels onduidelijk, hoewel anonimiteit een mogelijke reden kan zijn geweest. De school is gevestigd in een kasteel uit de elfde eeuw en er is weinig bekend over haar tijd daar. De school waarborgt streng de privacy van haar leerlingen, wat de beperkte informatie verklaart.

Alexia van Oranje Instagram

Een goede manier om Alexia van oranje te volgen, is via Instagram, waar zij regelmatig foto’s deelt. Je kunt haar Instagram-account vinden onder de naam @alexiavanoranje.

Nieuws

Studiekeuze Prinses Alexia uitgelekt: Groningse studenten likken hun vingers nu al af (foto!)

De voorpret begint nu al in Groningen: studenten daar kunnen zich gaan opmaken voor de komst van de prachtige prinses Alexia...

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!

Schokkend: dit is hoeveel centen prinses Alexia nu (niet) verdient

Op haar achttiende verjaardag ontwaakte Alexia met een groot gevoel van verantwoordelijkheid op haar schouders. Waar haar oudere zus Amalia en haar vader Willem Alexander genieten van privileges, wacht Alexia een ander lot. 

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!

Foto: Floor Bremer bewondert veelbesproken Prinses Alexia stiekem van een afstandje

De politiek verslaggeefster wist tussendoor op Prinsjesdag ook nog even een foto te maken van de veelbesproken prinses Alexia.

Foto: Kijker tijdens Prinsjesdag massaal afgeleid door royale derrière van Prinses Alexia

Prinsjesdag 2023 is voorbij. Niet Willem-Alexander, niet Amalia, maar Prinses Alexia stal de show volledig. Kijkers raken niet uitgepraat over haar ronde achterzijde...

Foto: Heel Nederland wordt wild van Prinses Alexia in strak topje

Het is feest in Nederland. We vieren dat prinses Alexia de mooie leeftijd van 18 jaar heeft bereikt. Zelf viert ze dat ook, in een ontzettend strak topje.