Zijn TimTation en Deborah weer bij elkaar?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Tim en Deborah weer bij elkaar?

Wie Temptation Island kijkt, kent deze twee zeker: Tim Tation en Deborah Leemans. De twee deden als koppel mee aan seizoen 10 van het populaire ’test je relatie’ programma.

No girls allowed, unless Deborah Leemans

Dit was misschien wel de meest memorabele quote van heel seizoen 10. Tim schreef deze tekst op tientallen briefjes, die hij op het raam van zijn kamer in het ‘mannenhuis’ hing. Tim ging zelfs nog een stapje verder door een groot kussen te pakken en deze het t-shirt van Deborah aan te doen. De oplettende kijker had toen al wat hints kunnen opvangen van Tim’s ietwat onstabiele karakter.

Alles kan kapot

Na het zien van Tim’s hopeloze liefdesverklaringen aan het adres van Deborah, was er één ding dat niemand had zien aankomen: een break-up. Tóch gebeurde het echt, Tim en Deborah gingen uit elkaar. Waarom? Tim was na één weekje zijn liefde voor Deborah al helemaal vergeten. In die 7 dagen was meneer namelijk smoorverliefd geworden op verleidster Cherish. Arme Tim had alleen niet door dat Cherish één groot toneelstuk aan het opvoeren was, en ze niks van deze labiele jongen moest hebben.

Komt het dan tóch weer allemaal goed?

Het leek lange tijd ondenkbaar: Tim en Deborah die weer samenkomen. Toch stonden wij gisteren raar te kijken toen we het Instagram profiel van Tim eens afspeurden. Wat ons opviel? Tim post de laatste tijd wel verdacht veel foto’s van de twee samen, dus het zou zo maar kunnen. Ondanks dat we natuurlijk heel blij voor deze twee zijn.. blablabla, maken we ons toch wel een beetje zorgen over de geestelijke gesteldheid van Deb. Want een man terugnemen, die je op nationale tv heeft bedonderd? Tja, dat is wel een beetje wanhopig als je het ons vraagt. Wij raden deze twee dan ook ten zeerste aan om alvast een wekelijkse afspraak in te plannen bij de relatietherapeut, zodat de relatie in ieder geval standhoudt tot het volgende seizoen van Temptation Island VIPS. Dit leedvermaak zouden we onszelf, en jullie natuurlijk, namelijk niet willen ontzeggen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!