Gigi Ravelli: dit is de reden dat wij Gigi niet meer zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gigi Ravelli, je kent deze blonde acteerbabe vast nog wel. De blondine speelde onder andere in Goede Tijden, Slechte Tijden. Vijf jaar geleden verdween ze plots van de buis, maar waarom?

Sorry, hoeveel?!

Voor alles is een reden, zo ook de plotselinge verdwijning van onze geliefde Gigi. Hetgeen, of beter gezegd degene, die ervoor gezorgd heeft dat wij niet meer van Gigi kunnen genieten is haar – nu inmiddels – echtgenoot. De beste man in kwestie luistert naar de naam Roger Hodenius. Dat hij nu de meest gehate man van Nederland is zal hem – zo vermoeden wij – niet echt wat kunnen schelen. Waarom? Deze Amsterdamse beurshandelaar heeft namelijk een geschat vermogen van 340 miljoen Euries. Hij valt zeg maar in de categorie ‘ik zit niet zo lekker in mijn vel, dus ik schaf even een gloednieuwe Ferrari LaFerrari aan’. We beginnen inmiddels te begrijpen waarom Gigi voor de beste man gevallen is.

De gelukkige huisvrouw

In de vijf jaar dat Gigi geheel van de beeldbuis verdwenen is, is er veel veranderd. Zo woont madame nu in het duurste huis van Amsterdam-Zuid. Wanneer Gigi even geen zin meer heeft in het ‘gewone gepeupel’ van Amsterdam, kan ze ook altijd even toevlucht zoeken in haar mega-mansion op Ibiza. Maar, daar houdt het niet op voor Gigi! Zo heeft ze een inwonende nanny, die de zorg voor haar pasgeboren baby op zich neemt. Volgens ooggetuigen wordt deze nanny zelfs meegenomen op de vele shopping trips van Gigi. Gelukkig maar dat er een automatische achterklep op de Range van Gigi zit, anders had ze die misschien wel zélf dicht moeten doen.

Slecht nieuws voor alle Gigi-fans

Helaas hebben we voor alle Gigi-fans géén goed nieuws. Het ziet er namelijk naar uit dat de kans dat we Gigi ooit nog op tv kunnen bewonderen, wel érg klein is geworden sinds ze moeder is geworden. Bovendien is de blondine ook nergens meer op social media te bekennen. We zullen ons dus moeten redden in een Gigi-loze wereld. Gelukkig hebben we nog altijd een aantal oude beelden van Gigi, waar we ons nog wanhopig aan kunnen vastklampen.

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is in de war na surf-filmpje van Johan Derksen

Hélène Hendriks is flink in de war na een mysterieus filmpje op de twitter pagina van Vandaag Inside. Wat is er toch aan de hand?

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Gerelateerde berichten