Gigi Ravelli: dit is de reden dat wij Gigi niet meer zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gigi Ravelli, je kent deze blonde acteerbabe vast nog wel. De blondine speelde onder andere in Goede Tijden, Slechte Tijden. Vijf jaar geleden verdween ze plots van de buis, maar waarom?

Sorry, hoeveel?!

Voor alles is een reden, zo ook de plotselinge verdwijning van onze geliefde Gigi. Hetgeen, of beter gezegd degene, die ervoor gezorgd heeft dat wij niet meer van Gigi kunnen genieten is haar – nu inmiddels – echtgenoot. De beste man in kwestie luistert naar de naam Roger Hodenius. Dat hij nu de meest gehate man van Nederland is zal hem – zo vermoeden wij – niet echt wat kunnen schelen. Waarom? Deze Amsterdamse beurshandelaar heeft namelijk een geschat vermogen van 340 miljoen Euries. Hij valt zeg maar in de categorie ‘ik zit niet zo lekker in mijn vel, dus ik schaf even een gloednieuwe Ferrari LaFerrari aan’. We beginnen inmiddels te begrijpen waarom Gigi voor de beste man gevallen is.

De gelukkige huisvrouw

In de vijf jaar dat Gigi geheel van de beeldbuis verdwenen is, is er veel veranderd. Zo woont madame nu in het duurste huis van Amsterdam-Zuid. Wanneer Gigi even geen zin meer heeft in het ‘gewone gepeupel’ van Amsterdam, kan ze ook altijd even toevlucht zoeken in haar mega-mansion op Ibiza. Maar, daar houdt het niet op voor Gigi! Zo heeft ze een inwonende nanny, die de zorg voor haar pasgeboren baby op zich neemt. Volgens ooggetuigen wordt deze nanny zelfs meegenomen op de vele shopping trips van Gigi. Gelukkig maar dat er een automatische achterklep op de Range van Gigi zit, anders had ze die misschien wel zélf dicht moeten doen.

Slecht nieuws voor alle Gigi-fans

Helaas hebben we voor alle Gigi-fans géén goed nieuws. Het ziet er namelijk naar uit dat de kans dat we Gigi ooit nog op tv kunnen bewonderen, wel érg klein is geworden sinds ze moeder is geworden. Bovendien is de blondine ook nergens meer op social media te bekennen. We zullen ons dus moeten redden in een Gigi-loze wereld. Gelukkig hebben we nog altijd een aantal oude beelden van Gigi, waar we ons nog wanhopig aan kunnen vastklampen.

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?