ZIEN: Yolanthe Cabau zorgt bij BEAU voor verbazing met foto’s op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen woont momenteel in Hollywood. Ze zit samen met zoontje Xess Xava in LA, waar ze aan de weg timmert als actrice. Ze volgt ook een acteeropleiding bij Ivana Chubbuck, “Will Smith komt dan ook naar de les. We zaten één keer samen.” Deze week was Yolanthe in Nederland en te gast bij de talkshow van Beau. Hier werd haar nieuwe carrière, maar presentator Beau van Erven Dorens had vooral zin om Yolanthes extreem pikante foto’s op Instagram uitgebreid te bespreken…

Yolanthe in nietsverhullende outfit

Met ruim een miljoen volgers op Instagram plaatst Yolanthe Cabau van Kasbergen regelmatig uitdagende foto’s. Zo was ze laatst een dagje naar Miami. De ex-voetbalvrouw had zich ook daar qua kledingstijl volledig aangepast aan de extravagante Amerikaanse norm. Beau liet de opvallende foto’s even voorbij flitsen. “Jeeeeezus, je loopt toch niet zo over straat daar?!”, vroeg hij zich af. “In dit?! Dit is neem ik aan gewoon een shoot voor een of andere lingerielijn?” Nope, dat is Miami Beau, daar kan dat gewoon! “Hier in Nederland ga je niet zo over straat, dus ik begrijp ook dat mensen dat denken. Maar daar loopt iedereen zo over straat.”

Lees ook: Yolanthe Cabau viert zwoele verjaardag

Yo mijdt media

Yolanthe laat zich nauwelijks zien op de Nederlandse televisie, maar gisteren zat ze bij Beau aan tafel om haar nieuwe fitnesslijn ‘Cabaulifestyle’  te promoten. “Leuk dat je er bent, ik heb je al een hele tijd niet meer gezien in een Nederlandse talkshow. Hoe is het?”, vroeg Beau haar. “Ja, het gaat goed.” Ze komt binnenkort weer de Nederlandse woonkamers binnen als actrice: ze heeft een hoofdrol te pakken in de nieuwe Nederlandse film Just Say Yes. Stiekem heeft de 36-jarige brunette de media niet nodig, ze heeft genoeg aan haar zoontje en haar Instagramaccount!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!