ZIEN: Yolanthe Cabau zorgt bij BEAU voor verbazing met foto’s op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen woont momenteel in Hollywood. Ze zit samen met zoontje Xess Xava in LA, waar ze aan de weg timmert als actrice. Ze volgt ook een acteeropleiding bij Ivana Chubbuck, “Will Smith komt dan ook naar de les. We zaten één keer samen.” Deze week was Yolanthe in Nederland en te gast bij de talkshow van Beau. Hier werd haar nieuwe carrière, maar presentator Beau van Erven Dorens had vooral zin om Yolanthes extreem pikante foto’s op Instagram uitgebreid te bespreken…

Yolanthe in nietsverhullende outfit

Met ruim een miljoen volgers op Instagram plaatst Yolanthe Cabau van Kasbergen regelmatig uitdagende foto’s. Zo was ze laatst een dagje naar Miami. De ex-voetbalvrouw had zich ook daar qua kledingstijl volledig aangepast aan de extravagante Amerikaanse norm. Beau liet de opvallende foto’s even voorbij flitsen. “Jeeeeezus, je loopt toch niet zo over straat daar?!”, vroeg hij zich af. “In dit?! Dit is neem ik aan gewoon een shoot voor een of andere lingerielijn?” Nope, dat is Miami Beau, daar kan dat gewoon! “Hier in Nederland ga je niet zo over straat, dus ik begrijp ook dat mensen dat denken. Maar daar loopt iedereen zo over straat.”

Lees ook: Yolanthe Cabau viert zwoele verjaardag

Yo mijdt media

Yolanthe laat zich nauwelijks zien op de Nederlandse televisie, maar gisteren zat ze bij Beau aan tafel om haar nieuwe fitnesslijn ‘Cabaulifestyle’  te promoten. “Leuk dat je er bent, ik heb je al een hele tijd niet meer gezien in een Nederlandse talkshow. Hoe is het?”, vroeg Beau haar. “Ja, het gaat goed.” Ze komt binnenkort weer de Nederlandse woonkamers binnen als actrice: ze heeft een hoofdrol te pakken in de nieuwe Nederlandse film Just Say Yes. Stiekem heeft de 36-jarige brunette de media niet nodig, ze heeft genoeg aan haar zoontje en haar Instagramaccount!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: House of the Dragon-actrice Olivia Cooke deelt foto zonder jurk

De hele middag heeft Olivia Cooke in haar House of the Dragon-jurk op een kasteelmuur gestaan. Toen ze die jurk later uitdeed deelde ze direct een opvallend kiekje!

Foto: Leontine Borsato laat Marco Borsato keihard vallen voor deze man

De ex-vrouw van Marco Borsato, Leontine Ruiters, is helemaal over haar man heen! De brunette heeft een nieuwe steenrijke vriend, en iedereen mag het weten!

Foto: Roxane Knetemann speelt in kort broekje met harig beest

Roxane Knetemann deelt een beestachtig lekkere foto! De VI-analiste ligt languit in het gras; een heerlijk gezicht!