ZIEN: Yolanthe Cabau zorgt bij BEAU voor verbazing met foto’s op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen woont momenteel in Hollywood. Ze zit samen met zoontje Xess Xava in LA, waar ze aan de weg timmert als actrice. Ze volgt ook een acteeropleiding bij Ivana Chubbuck, “Will Smith komt dan ook naar de les. We zaten één keer samen.” Deze week was Yolanthe in Nederland en te gast bij de talkshow van Beau. Hier werd haar nieuwe carrière, maar presentator Beau van Erven Dorens had vooral zin om Yolanthes extreem pikante foto’s op Instagram uitgebreid te bespreken…

Yolanthe in nietsverhullende outfit

Met ruim een miljoen volgers op Instagram plaatst Yolanthe Cabau van Kasbergen regelmatig uitdagende foto’s. Zo was ze laatst een dagje naar Miami. De ex-voetbalvrouw had zich ook daar qua kledingstijl volledig aangepast aan de extravagante Amerikaanse norm. Beau liet de opvallende foto’s even voorbij flitsen. “Jeeeeezus, je loopt toch niet zo over straat daar?!”, vroeg hij zich af. “In dit?! Dit is neem ik aan gewoon een shoot voor een of andere lingerielijn?” Nope, dat is Miami Beau, daar kan dat gewoon! “Hier in Nederland ga je niet zo over straat, dus ik begrijp ook dat mensen dat denken. Maar daar loopt iedereen zo over straat.”

Lees ook: Yolanthe Cabau viert zwoele verjaardag

Yo mijdt media

Yolanthe laat zich nauwelijks zien op de Nederlandse televisie, maar gisteren zat ze bij Beau aan tafel om haar nieuwe fitnesslijn ‘Cabaulifestyle’  te promoten. “Leuk dat je er bent, ik heb je al een hele tijd niet meer gezien in een Nederlandse talkshow. Hoe is het?”, vroeg Beau haar. “Ja, het gaat goed.” Ze komt binnenkort weer de Nederlandse woonkamers binnen als actrice: ze heeft een hoofdrol te pakken in de nieuwe Nederlandse film Just Say Yes. Stiekem heeft de 36-jarige brunette de media niet nodig, ze heeft genoeg aan haar zoontje en haar Instagramaccount!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert.