ZIEN: Dit is de ‘nieuwe vriendin’ van Rico Verhoeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is alweer een paar maanden geleden dat Rico Verhoeven en zijn toenmalige vrouw Jacky Duchenne aankondigden te gaan scheiden. Dat hadden veel mensen niet aan zien komen. Ondanks deze zware breuk lijkt Rico inmiddels alweer heel gelukkig met een andere mooie dame. Even voorstellen dus!

Wereldkampioen kickboksen, Rico Verhoeven, heeft de dames voor het uitkiezen. Waar deze mazzelaar eerst nog samen was met vrouwlief Jacky Duchenne, lijkt Rico Verhoeven niet stilgezeten te hebben na zijn scheiding. Rico werd onlangs namelijk op een feestje van een bevriende kunstenaar gespot met een prachtige dame aan zijn zijde. Wie deze dame in kwestie is? Ze luistert naar de naam Felica van der Valk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beautybyvandervalk (@feliciavandervalk) op

Rico Verhoeven en Felicia van der Valk

Felicia van der Valk is volgens bronnen de nieuwe aanwinst van de bokskampioen. Toen Felicia werd gebeld met de vraag of zij en Rico samen zijn, ontkende ze de bokser überhaupt te kennen. Een dag later, na het opduiken van het feestfilmpje, gaf deze dame echter toe ‘goede vrienden’ met de kickbokser te zijn. Ja, precies.

Wie is Felicia van der Valk?

Erg veel is er over deze Felicia van der Valk niet bekend. De enige openbare informatie over deze dame betreft dan ook haar beroep: haar & make-up artiest. En dat is wel te merken: de Instagram feed van Felicia ziet er zéér goed gestyled uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beautybyvandervalk (@feliciavandervalk) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beautybyvandervalk (@feliciavandervalk) op

Laatste nieuws

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Gerelateerde berichten