ZIEN: Dit is de ‘nieuwe vriendin’ van Rico Verhoeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is alweer een paar maanden geleden dat Rico Verhoeven en zijn toenmalige vrouw Jacky Duchenne aankondigden te gaan scheiden. Dat hadden veel mensen niet aan zien komen. Ondanks deze zware breuk lijkt Rico inmiddels alweer heel gelukkig met een andere mooie dame. Even voorstellen dus!

Wereldkampioen kickboksen, Rico Verhoeven, heeft de dames voor het uitkiezen. Waar deze mazzelaar eerst nog samen was met vrouwlief Jacky Duchenne, lijkt Rico Verhoeven niet stilgezeten te hebben na zijn scheiding. Rico werd onlangs namelijk op een feestje van een bevriende kunstenaar gespot met een prachtige dame aan zijn zijde. Wie deze dame in kwestie is? Ze luistert naar de naam Felica van der Valk.

Rico Verhoeven en Felicia van der Valk

Felicia van der Valk is volgens bronnen de nieuwe aanwinst van de bokskampioen. Toen Felicia werd gebeld met de vraag of zij en Rico samen zijn, ontkende ze de bokser überhaupt te kennen. Een dag later, na het opduiken van het feestfilmpje, gaf deze dame echter toe ‘goede vrienden’ met de kickbokser te zijn. Ja, precies.

Wie is Felicia van der Valk?

Erg veel is er over deze Felicia van der Valk niet bekend. De enige openbare informatie over deze dame betreft dan ook haar beroep: haar & make-up artiest. En dat is wel te merken: de Instagram feed van Felicia ziet er zéér goed gestyled uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...