Boerin Annemiek is territoriale dame

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Men is vaak bang de ‘man met de hamer’ tegen te komen, maar hebben ze er ooit bij stilgestaan dat er ook vrouwen met enorme hamers zijn? Boerin Annemiek heeft haar Boer Zoekt Vrouw-tijd op Instagram inmiddels al een paar weken afgesloten. Voor lieflijke kiekjes is er geen plaats meer – Annemiek Koekoek laat liever zien dat ze een vrouw is die van aanpakken weet. Zo zien we haar grasmaaien met grof geschut, hooibalen werpen en met harde hand haar eigen grenzen bepalen. 

Dat Boerin Annemiek een no-nonsense mentaliteit heeft, hebben we in Boer Zoekt Vrouw meerdere malen kunnen zien. BZV probeerde haar vaak genoeg de emotionele hoek in te duwen, maar dat wilde niet echt lukken. Deze powervrouw heeft gewoon niet heel dringend een man nodig. De meeste zware lasten draagt ze zelf wel. Wie dat niet geloven, mogen een kijkje nemen op haar Instagramkanaal…

Lees ook: Boerin Annemiek stiekem toch aan de man

Boerin Annemiek laat handjes wapperen

Wie de laatste bijdrages van Boerin Annemiek op haar sociale media bekijkt, ziet geen vrouw die leeft voor haar zaak: ze is haar zaak! Geen wonder dat elke door Yvon Jaspers gestuurde minnaar keihard werd afgewezen. Boerin Annemiek ademt het boerenleven. Durf maar eens tussen deze vrouw en haar erf te komen. Nu je weet dat ze ergens ’n komisch grote hamer heeft liggen, denk je nog wel ’n tweede keer na voor je Annemiek een brief toestuurt. Deze moker gebruikt ze om haar territorium af te bakenen. In meerdere opzichten…

Powervrouw Annemiek

Ook op onderstaande foto laat Boerin Annemiek haar spierballen zien. ‘Kleine baaltjes’ noemt ze deze pakketten. Kijken naar dit kiekje levert ons al rugpijn op! Annemiek sjouwt graag met deze kubussen vol hooi – haar kalfjes en paardjes smullen er van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.