Yolanthe Cabau laat volgers schrikken met dubieuze foto van zwart gezicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau laat haar volgers schrikken met een zeer opmerkelijke foto. Is dit nou wel zo handig, Yo?

Yolanthe Cabau is weer lekker actief op Instagram. De 37-jarige actrice houdt haar volgers constant op de hoogte van wat haar luxe leventje brengt. Ze deelt het liefst foto’s van zichzelf en van haar zoontje Xess Xava. Veel volgers vinden haar zoontje super schattig en daarom deelt ze ook veel kiekjes van het jochie. En natuurlijk omdat ze zo trots op hem is. Als je veel van Yolanthe wilt zien, kijk dan op haar Instagram account. Elke dag plaatst ze wel meerdere dingen en houdt ze haar volgers op de hoogte. Alleen deze keer had de beeldschone actrice het misschien iets beter kunnen aanpakken, want dit is niet heel slim…

Yolanthe Cabau deelt foto met zwart gezicht

Yolanthe geeft haar volgers de schrik van hun leven. De actrice deelde via Instagram stories de shockerende beelden. Dit kan ervoor zorgen dat veel volgers hysterisch worden. Yolanthe plaatste een foto van haar en haar zoontje, wat natuurlijk volkomen normaal is. Alleen dit keer was het anders. Yolanthe heeft haar gezicht namelijk helemaal zwart geschminkt. Alsof dat nog niet genoeg was, heeft ze ook nog eens felrode lippenstift op. Dit zal natuurlijk gewoon een onschuldig gezichtsmaskertje zijn, maar misschien moet Yolanthe voortaan even twee keer nadenken voor ze een soortgelijke foto online gooit. Ze lijkt namelijk onbedoeld verschrikkelijk veel op de bekende vriend van Sinterklaas! En als één ding anno 2022 niet meer geaccepteerd wordt…

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau kruipt door graftombe in onhandige outfit

Yolanthe neemt nog een gezichtsmaskertje

Yolanthe plaatste onlangs nòg een foto waar ze een gezichtsmaskertje ophad. Samen met haar zus zat ze op de bank, klaar om de Oscars te kijken. Beide hebben ze zo’n maskertje op. De actrice zet bij de foto: “Watching the Oscars with my sis. Masks on, pajamas on & detox proof! Let’s go!” Ze benoemt zelf dus ook dat het maskertje voor persoonlijke verzorging is. Ze bedoelt hier natuurlijk niks mee en dit was natuurlijk ook niet de bedoeling. Gewoon voor de optimale verzorging van de huid. Niks meer, niks minder. Samen met haar zus poseert ze dus voor een gezellig chill-avondje. De twee hebben hun meest comfortabele outfit aangetrokken. De zussen zijn dolblij dat ze eindelijk weer een keer kunnen knuffelen. Yolanthe woont natuurlijk samen met haar zoontje in LA, ver van haar in Nederland en Spanje wonende familie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!