WIN: Gratis kaarten voor keiharde actiefilm The Equalizer 3

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hij wordt al een dagje ouder, maar Denzel Washington kruipt nog steeds graag in de huid van ijskoude actieheld The Equalizer. Wordt The Equalizer 3 zijn laatste kunstje? Dat moet je zien! Lees snel verder, want wij mogen gratis kaarten weggeven voor het nieuwe deel in deze bloederige filmreeks!

Denzel Washington is oud genoeg om met pensioen te gaan. In The Equalizer 3 neemt hij op speelse manier alvast een voorschot. Zijn personage Robert McCall verhuist voor zijn rustige oude dag naar een slaperig Italiaans dorpje. Daar wordt onverwachts toch flink beroep gedaan op zijn moordkunsten! Wil jij gratis naar deze bloedstollende actiefilm? Check hieronder de trailer om alvast helemaal in de stemming te komen!

Waar gaat The Equalizer 3 over?

Nadat hij is gestopt met zijn werk als moordenaar in dienst van de overheid, vindt Robert McCall (Denzel Washington) het moeilijk om de gruwelijke dingen die hij in het verleden heeft gedaan te verwerken en probeert hij met zichzelf in het reine te komen door op te komen voor mensen die onderdrukt worden. Tot zijn eigen verrassing blijkt hij zich thuis te voelen in Zuid-Italië, waar hij erachter komt dat zijn nieuwe vrienden worden bedreigd door lokale misdaadbazen. Als er dan doden vallen, weet McCall wat hem te doen staat: hij besluit zijn vrienden te beschermen door de maffia aan te pakken.

The Equalizer 3 draait vanaf 31 augustus in de Nederlandse bioscopen

Win gratis kaarten en meer voor The Equalizer 3

Heb je zin om te zien hoe Denzel Washington een leger aan maffiosi vakkundig onschadelijk maakt? Op Mannenzaken mogen we gratis kaarten én een aantal leuke goodies, zoals een laptopsleeve en rugzak, weggeven voor deze heerlijke actiefilm! Meedoen is eenvoudig: stuur ons snel een mailtje op info [at] mannenzaken.nl en misschien knallen die tickets binnenkort jouw brievenbus binnen!

equalizer 3

equalizer 3

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.