WIN: Gratis kaarten voor keiharde actiefilm The Equalizer 3

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hij wordt al een dagje ouder, maar Denzel Washington kruipt nog steeds graag in de huid van ijskoude actieheld The Equalizer. Wordt The Equalizer 3 zijn laatste kunstje? Dat moet je zien! Lees snel verder, want wij mogen gratis kaarten weggeven voor het nieuwe deel in deze bloederige filmreeks!

Denzel Washington is oud genoeg om met pensioen te gaan. In The Equalizer 3 neemt hij op speelse manier alvast een voorschot. Zijn personage Robert McCall verhuist voor zijn rustige oude dag naar een slaperig Italiaans dorpje. Daar wordt onverwachts toch flink beroep gedaan op zijn moordkunsten! Wil jij gratis naar deze bloedstollende actiefilm? Check hieronder de trailer om alvast helemaal in de stemming te komen!

Waar gaat The Equalizer 3 over?

Nadat hij is gestopt met zijn werk als moordenaar in dienst van de overheid, vindt Robert McCall (Denzel Washington) het moeilijk om de gruwelijke dingen die hij in het verleden heeft gedaan te verwerken en probeert hij met zichzelf in het reine te komen door op te komen voor mensen die onderdrukt worden. Tot zijn eigen verrassing blijkt hij zich thuis te voelen in Zuid-Italië, waar hij erachter komt dat zijn nieuwe vrienden worden bedreigd door lokale misdaadbazen. Als er dan doden vallen, weet McCall wat hem te doen staat: hij besluit zijn vrienden te beschermen door de maffia aan te pakken.

The Equalizer 3 draait vanaf 31 augustus in de Nederlandse bioscopen

Win gratis kaarten en meer voor The Equalizer 3

Heb je zin om te zien hoe Denzel Washington een leger aan maffiosi vakkundig onschadelijk maakt? Op Mannenzaken mogen we gratis kaarten én een aantal leuke goodies, zoals een laptopsleeve en rugzak, weggeven voor deze heerlijke actiefilm! Meedoen is eenvoudig: stuur ons snel een mailtje op info [at] mannenzaken.nl en misschien knallen die tickets binnenkort jouw brievenbus binnen!

equalizer 3

equalizer 3

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden.