ZO: Hoogzwangere Romee Strijd laat zich zien op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Topmodel Romee Strijd staat op springen! Op Instagram deelt ze een drietal zéér onthullende foto’s van de laatste loodjes als zwangere vrouw…

We kennen ‘m allemaal: de zwangerschaps-fotoshoot. In bijna alle gevallen denk je ‘meer van hetzelfde’. In het geval van professionele schoonheid Romee Strijd is de situatie natuurlijk anders: het blonde topmodel zette een drietal zeer onthullende foto’s op Instagram die je gezien MOET hebben!

Lees ook: Romee Strijd is mooiste model met buikje

Romee Strijd laat buik zien

Op de foto’s zie je Romee Strijd met babybuik in zwart-wit. ‘Het is bijna tijd’, voegt ze bij één van de foto’s toe. Dat valt te zien! Romee staat op springen. Voor je roept: aandachtstrekkerij – de foto’s zijn gemaakt voor een speciaal magazine. Voor elk exemplaar dat er verkocht wordt, gaat één boom geplant worden. Op die manier zijn de foto’s van Romee Strijd niet alleen mooi, maar nog verantwoord ook!

Check de foto’s van Romee Strijd hier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.