ZO: Hoogzwangere Romee Strijd laat zich zien op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Topmodel Romee Strijd staat op springen! Op Instagram deelt ze een drietal zéér onthullende foto’s van de laatste loodjes als zwangere vrouw…

We kennen ‘m allemaal: de zwangerschaps-fotoshoot. In bijna alle gevallen denk je ‘meer van hetzelfde’. In het geval van professionele schoonheid Romee Strijd is de situatie natuurlijk anders: het blonde topmodel zette een drietal zeer onthullende foto’s op Instagram die je gezien MOET hebben!

Lees ook: Romee Strijd is mooiste model met buikje

Romee Strijd laat buik zien

Op de foto’s zie je Romee Strijd met babybuik in zwart-wit. ‘Het is bijna tijd’, voegt ze bij één van de foto’s toe. Dat valt te zien! Romee staat op springen. Voor je roept: aandachtstrekkerij – de foto’s zijn gemaakt voor een speciaal magazine. Voor elk exemplaar dat er verkocht wordt, gaat één boom geplant worden. Op die manier zijn de foto’s van Romee Strijd niet alleen mooi, maar nog verantwoord ook!

Check de foto’s van Romee Strijd hier!

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!