ZO: Hoogzwangere Romee Strijd laat zich zien op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Topmodel Romee Strijd staat op springen! Op Instagram deelt ze een drietal zéér onthullende foto’s van de laatste loodjes als zwangere vrouw…

We kennen ‘m allemaal: de zwangerschaps-fotoshoot. In bijna alle gevallen denk je ‘meer van hetzelfde’. In het geval van professionele schoonheid Romee Strijd is de situatie natuurlijk anders: het blonde topmodel zette een drietal zeer onthullende foto’s op Instagram die je gezien MOET hebben!

Lees ook: Romee Strijd is mooiste model met buikje

Romee Strijd laat buik zien

Op de foto’s zie je Romee Strijd met babybuik in zwart-wit. ‘Het is bijna tijd’, voegt ze bij één van de foto’s toe. Dat valt te zien! Romee staat op springen. Voor je roept: aandachtstrekkerij – de foto’s zijn gemaakt voor een speciaal magazine. Voor elk exemplaar dat er verkocht wordt, gaat één boom geplant worden. Op die manier zijn de foto’s van Romee Strijd niet alleen mooi, maar nog verantwoord ook!

Check de foto’s van Romee Strijd hier!

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Gerelateerde berichten