Waar is de minnares van de Thaise koning gebleven?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze werd in augustus tot de ‘officiële’ minnares van de Thaise koning gekroond: Sineenat WongvajirapakdiDeze Thaise pilote/minnares werd echter al snel weer van al haar titels gestript, omdat ze volgens de koning te ondankbaar was. Eind oktober was de ‘officiële’ minnares dan ook niet meer officieel. En het verhaal wordt zelfs nog vreemder. Sineenat lijkt sinds twee maanden compleet van de aardbodem verdwenen. Dus men vraagt zich af: waar is de minnares van de Thaise koning?

De Thaise Lara Croft

Toen het Thaise koninklijk huis eind augustus foto’s van de nieuwe minnares naar buiten bracht, werd ze wereldnieuws: Sineenat Wongvajirapakdi. Niet eens zo zeer vanwege het feit dat ze de ‘minnares van de koning’ was. Leden van koninklijke huizen staan er tenslotte toch wel redelijk om bekend het wel eens ‘buiten de deur te zoeken’, toch prins Albert?

Nee, het waren vooral de foto’s zelf die voor ophef zorgde. Zelfs zoveel ophef dat de koninklijke site er urenlang uit lag. Waarom? Nou, de Thaise schone was namelijk in niets minder dan een sport-bh te bewonderen achter de ‘knuppel’ van een vliegtuig.

Maar, waar is ze gebleven?

Sinds het voorstellen van de Thaise schone aan de buitenwereld is er veel aan de hand. In oktober raakte ze al haar titels kwijt en een maand later was ze spoorloos verdwenen. Het is dan ook niet zo vreemd dat de ‘onderdanen’ van Koning Rama X inmiddels druk aan het speculeren zijn over wat er met Sineenat gebeurd kan zijn.

We weten wat je denkt, maar ons glas is altijd halfvol. Laten we er gewoon van uitgaan dat Sineenat nog ergens rondloopt. Of vliegt.

Lady and the Trump

Optie nummer 1. Zou het zo kunnen zijn dat Sineenat niet gevangen zit (of nog erger), maar gewoon verder gehopt is naar een andere wereldleider? Het zou wel een ietwat vrolijkere manier van verdwijnen zijn. Maar, bij wie zou ze dan zitten? Trump? Gezien die hele ‘Stormy Daniels’-affaire zou het best kunnen. Zouden Trump en Sineenat dan stiekem ergens samen de impeachment-overwinning aan het vieren zijn?

Bermudadriehoek

De tweede optie heeft alles te maken met Sineenats carrière als pilote. Wat als de ex-minnares ‘per ongeluk’ de Bermudadriehoek is ingevlogen tijdens een ontspannen vlucht om haar hoofd leeg te maken? En dat ze met die knuppelvaardigheid op een onbewoond eilandje geland is, ver weg van alle ellende? Iedereen waant haar onvindbaar, maar zij weet wel beter.

Of ‘bewaakt’ ze het hart van een ander?

De laatste mogelijkheid staat volledig in het teken van nóg een ander beroep van Sineenat: lijfwacht. Voordat Sineenat en de Thaise koning ‘iets kregen’, was ze namelijk zijn lijfwacht (wel een tikkie cliché, maar ach). Zou Sineenat vertrokken zijn om een andere wereldleider te beschermen? Er zijn er tenslotte genoeg die wel wat extra veiligheid kunnen gebruiken…

Laatste nieuws

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje.