Waar is de minnares van de Thaise koning gebleven?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze werd in augustus tot de ‘officiële’ minnares van de Thaise koning gekroond: Sineenat WongvajirapakdiDeze Thaise pilote/minnares werd echter al snel weer van al haar titels gestript, omdat ze volgens de koning te ondankbaar was. Eind oktober was de ‘officiële’ minnares dan ook niet meer officieel. En het verhaal wordt zelfs nog vreemder. Sineenat lijkt sinds twee maanden compleet van de aardbodem verdwenen. Dus men vraagt zich af: waar is de minnares van de Thaise koning?

De Thaise Lara Croft

Toen het Thaise koninklijk huis eind augustus foto’s van de nieuwe minnares naar buiten bracht, werd ze wereldnieuws: Sineenat Wongvajirapakdi. Niet eens zo zeer vanwege het feit dat ze de ‘minnares van de koning’ was. Leden van koninklijke huizen staan er tenslotte toch wel redelijk om bekend het wel eens ‘buiten de deur te zoeken’, toch prins Albert?

Nee, het waren vooral de foto’s zelf die voor ophef zorgde. Zelfs zoveel ophef dat de koninklijke site er urenlang uit lag. Waarom? Nou, de Thaise schone was namelijk in niets minder dan een sport-bh te bewonderen achter de ‘knuppel’ van een vliegtuig.

Maar, waar is ze gebleven?

Sinds het voorstellen van de Thaise schone aan de buitenwereld is er veel aan de hand. In oktober raakte ze al haar titels kwijt en een maand later was ze spoorloos verdwenen. Het is dan ook niet zo vreemd dat de ‘onderdanen’ van Koning Rama X inmiddels druk aan het speculeren zijn over wat er met Sineenat gebeurd kan zijn.

We weten wat je denkt, maar ons glas is altijd halfvol. Laten we er gewoon van uitgaan dat Sineenat nog ergens rondloopt. Of vliegt.

Lady and the Trump

Optie nummer 1. Zou het zo kunnen zijn dat Sineenat niet gevangen zit (of nog erger), maar gewoon verder gehopt is naar een andere wereldleider? Het zou wel een ietwat vrolijkere manier van verdwijnen zijn. Maar, bij wie zou ze dan zitten? Trump? Gezien die hele ‘Stormy Daniels’-affaire zou het best kunnen. Zouden Trump en Sineenat dan stiekem ergens samen de impeachment-overwinning aan het vieren zijn?

Bermudadriehoek

De tweede optie heeft alles te maken met Sineenats carrière als pilote. Wat als de ex-minnares ‘per ongeluk’ de Bermudadriehoek is ingevlogen tijdens een ontspannen vlucht om haar hoofd leeg te maken? En dat ze met die knuppelvaardigheid op een onbewoond eilandje geland is, ver weg van alle ellende? Iedereen waant haar onvindbaar, maar zij weet wel beter.

Of ‘bewaakt’ ze het hart van een ander?

De laatste mogelijkheid staat volledig in het teken van nóg een ander beroep van Sineenat: lijfwacht. Voordat Sineenat en de Thaise koning ‘iets kregen’, was ze namelijk zijn lijfwacht (wel een tikkie cliché, maar ach). Zou Sineenat vertrokken zijn om een andere wereldleider te beschermen? Er zijn er tenslotte genoeg die wel wat extra veiligheid kunnen gebruiken…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 微博 (@weiboglobal) op

Laatste nieuws

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.

Gerelateerde berichten