Dochter Bill Gates blijkt gold digger

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het geld is wereldwijd oneerlijk verdeeld. De rijkste mensen zijn in bijna alle gevallen mannelijk. Vrouwelijke poenscheppers bestaan, maar het zijn er niet zo veel. Het is daarom dringen voor de mannelijk gold digger. Je kan je vast voorstellen hoe veel single mannen naar een grondige ‘investering’ van miljardairsdochter Jennifer Gates (23) hengelden. Zij visten allemaal achter het net. Jennifer blijkt zelf namelijk ook een undercover gold digger…

Een bericht aan alle mannelijke gold diggers: leg die schep maar weg. Het heeft geen zin. Terwijl miljonairs van het mannelijke geslacht steevast lijken te kiezen voor een beeldschone vrouwelijke goudgraver aan hun zijde, weigeren de steenrijke vrouwen op deze planeet hun weelde te delen met arme, goed uitziende sloebers. Sterker nog, ze geven hun geld liever weg aan goede doelen dan dat ze het in een gold digger steken.

Jennifer Gates, dochter van ‘rijkste man ter wereld’ Bill Gates, is er ook zo een. Op haar gold hoef je niet meer te rekenen. Zij gaat haar Microsoftmiljarden namelijk delen met een rijke luis in de pels…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Gates (@jenniferkgates) op

Paardenmeisje zoekt ruiter

We zullen voor het gemak Bill Gates gewoon de schuld geven van de ‘dure smaak’ van zijn dochter. Een meisje dat opgroeit met de beste renpaarden tussen haar benen, gaat op latere leeftijd niet ineens voor een knol zonder zuivere stamboom. Vandaar dat Jennifer Gates’ keuze viel op Nayel Nasser, een half Amerikaans-half Egyptische miljonair en succesvolle springruiter.

Echt het beste paard van stal dus. De twee verloofden zich onlangs tijdens een romantische skivakantie. Jennifer is dus definitief van de markt. Bij wie kan een kansloze sloeber nu nog aankloppen voor een beetje onvoorwaardelijke liefde en een vette bankrekening?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Gates (@jenniferkgates) op

Er is nog hoop…

De Gates-familie zit vol met gulle gevers. Je zou daarom denken dat een dochter van Bill Gates, die tientallen miljarden inlegde om wereldwijd ziekte en armoede terug te dringen, ook op het gebied van de liefde aan weldadigheid doet. Maar er is nog een kans. Bills jongere dochter. Phoebe Gates, die deze zomer 18 wordt, zit in tegenstelling tot haar zus niet in de paardensport.

Sterker nog, ze houdt van dans, theater en andere creatieve kunsten. In die wereld loop je geen schatrijke springruiters met interessante afkomst tegen het lijf, maar moet je het doen met artistieke jongens die sowieso al van een subsidie leven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Gates (@jenniferkgates) op

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet verwent volgers met doorschijnend badpakje

Kelly Piquet, de knappe vriendin va coureur Max Verstappen, heeft de gewoonte om op de foto te gaan in de meest verleidelijke pakjes. 

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Gerelateerde berichten