Foto: Shelly Sterk maakt mannelijke volgers blij met diep inkijkje aan het zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige presentatrice Shelly Sterk houdt niks heel van haar volgers na het plaatsen van deze spannende foto aan het zwembad. 

Met deze foto weet Shelly Sterk haar volgers blij te verrassen

Shelly Sterk weet als presentatrice altijd de aandacht te trekken met haar charismatische persoonlijkheid en haar ontzettend leuke voorkomen. Maar die twee dingen komen in haar foto’s ook nog eens naar voren. Vergezeld natuurlijk door een flinke portie verleidingskracht. Dat is tenminste wat overkomt als je kijkt naar de spannende foto’s van de blondine. De knappe dame is momenteel op vakantie en geniet enorm van het warme zonnetje en de heerlijke temperaturen. Maar die warme temperaturen zorgen er wel voor dat ze outfits aan moet trekken die misschien iets luchtiger zijn dan wat ze in Nederland aan zou doen. Maar dat vinden haar volgers natuurlijk helemaal niet erg, die zijn erg tevreden met de heerlijke plaatjes die Shelly met hen deelt. Zij kunnen hun geluk momenteel niet op.

Lees ook: Foto: Oververhitte Shelly Sterk puilt uit haar badkleding
Shelly Sterk geniet van haar overheerlijke vakantie

De prachtige blondine is momenteel op vakantie in Montreux. En vanuit dat warme plaatsje post de knappe presentatrice natuurlijk de leukste foto’s. Kijk maar naar wat ze de afgelopen tijd online heeft gezet. De post hierboven is daar een heel erg goed voorbeeld van. Shelly Sterk heeft niet alleen overdag een ontzettend strak pakje aan, waar haar echt heel erg goed in te zien is, ze draagt aan het zwembad ook nog eens hele aantrekkelijke zwemkleding. En die zorgen ervoor dat haar volgers met grote verbazing staan te kijken. Die hadden namelijk niet verwacht om tussen de vakantiekiekjes van de presentatrice zo’n pareltje te vinden. Maar toch is het zo. De knappe blondine weet al haar volgers enorm te verrassen met haar leuke foto’s.
Shelly Sterk deelt gezonde snack met haar volgers

De prachtige blondine deelt nog even een gezonde snack met haar volgers, terwijl ze aan het water ligt. Maar haar volgers die zien een hele andere lekkere en gezonde snack op de foto. Dat is namelijk Shelly zelf. In haar blauwe badkleding ziet de presentatrice er natuurlijk bijzonder goed uit. En daar smullen haar volgers van. Ze smelten er ook een beetje van in de toch al hete temperaturen. Shelly moet nog uitkijken, want voor je het weet hebben haar volgers vanwege die hete foto’s een zonnesteek te pakken.

Lees ook: Foto: Shelly Sterk leidt volgers af met zeer diepe inkijk
Shelly Sterk laat volgers genieten met diep uitgesneden pakje

Aangezien ze op vakantie is mag Shelly zich net wat meer uitsloven van zichzelf. En dat zie je vooral terug in de mooie pakjes die de knappe dame draagt. Dat is namelijk echt wel een feestje om naar te mogen kijken. In haar laag uitgesneden jurkje zie je namelijk gelijk al een groot deel van de prachtige troeven van de knappe dame. En dat voelt al een beetje als een beloning.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!