Foto: Sylvie Meis toont afgetraind lijf in minuscuul topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis is een prachtige dame. Dit laat ze nu ook zien met een prachtige foto waar haar volgers maar geen genoeg van krijgen.

De prachtige Sylvie Meis is heerlijk aan het genieten van haar vakantie in California. Waar de meeste mensen liever gaan zwemmen en zonnen op vakantie, gaat de knappe blondine liever sporten. In een minuscuul topje is dat voor iedereen genieten geblazen!

Sylvie Meis heeft geen grammetje vet op sportieve foto

De beeldschone influencer is zo strak als een wasbordje. Hier doet ze ook haar uitstekende best voor. Op de vroege ochtend staat Sylvie al klaar om te sporten. Uitslapen op vakantie doet ze niet aan. Als je deze motivatie hebt dan krijg je al snel een lichaam zoals die van Sylvie Meis. Haar afgetraind lijf toont ze maar al te graag met haar volgers. Het is niet raar dat haar volgers er niet geen genoeg van krijgen. Sylvie doet namelijk héél veel moeite om ze te tevreden te houden. Met een prachtig lichaam zoals zij dat heeft, krijg je dat al snel voor elkaar.

Met dit pakje laat Sylvie Meis laat niets aan de verbeelding over

Met een superstrakke legging gaat Sylvie Meis aan de slag met haar training. Met zo’n legging verbergt de beeldschone blondine helemaal niks. Haar lange, slanke benen komen goed naar voren. Wanneer je haar strakke legging al prachtig vindt moet je eens kijken naar haar minuscuul topje. Met dit topje kun je zonder moeite haar sixpack tellen. Het topje bedekt weinig tot bijna niets. Het is dan ook niet raar dat de prachtige Sylvie Meis bijna 1.5 miljoen volgers heeft op Instagram. Met zulke prachtige kiekjes komen alle mannen over de hele wereld bij elkaar om te genieten!

Dit slechte nieuws heeft Sylvie Meis voor alle single mannen

De blondine was jaren lang de partner van voetballer Rafael van der Vaart. Sinds een aantal jaar is de prachtige influencer getrouwd met haar nieuwe man, Niclas Castello. Waar sommige mannen hadden gehoopt dat dit een korte relatie zou zijn, is niets minder waar. Recent laat Sylvie Meis weten dat ze nog steeds smoorverliefd is op haar man. Het lijkt er niet op dat de single mannen in Nederland de aankomende tijd succes gaan hebben bij de mooie Sylvie Meis.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis straal in prachtige jurk bij Gala in Zürich

De man van Sylvie Meis is een Duitse kunstenaar. Sylvie mocht mee met haar man naar Zürich voor het Europese cultuur gala. Dit deed ze in een jurk waar alle vrouwen jaloers op zijn. In een prachtige paarse jurk straalt ze als nooit te voren. De jurk sluit overal perfect aan waardoor je haar prachtlichaam er goed in kan zien. Met stralende oorbellen, armbandjes en bijpassende tas straalt ze letterlijk. Haar man was die avond zonder twijfel de aller gelukkigste man op de wereld. Die mocht namelijk de prachtige verschijning mee naar huis nemen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

Foto: Marijn Kuipers werkt keihard aan haar sterkste twee punten in sportschool

Marijn Kuipers is hard aan het werk aan haar sterkste punten. Dat zie je wel op de nieuwste foto die de prachtige blondine plaatst.

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan.