Video: Wordt piepjonge schaatsster Michelle Velzeboer (20) de nieuwe Suzanne Schulting?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Michelle Velzeboer is goed op weg om de nieuwe kampioen van het schaatsen te worden. Waar eindigt haar glansrijke reis?

De mooie blondine mag zich op haar eerste WK shorttrack dit weekend gaan bewijzen. De jongere zus van Xandra Velzeboer heeft genoeg in haar mars om te laten zien dat ze ook thuishoort in de internationale top van de schaatswereld. Zie hier wat ze allemaal kan. Met haar talent kan het alleen maar goed gaan dit weekend. Tijd dus om een beetje kennis te maken met Michelle, zodat je straks weet wie nou die schaatsster op het podium is aan het einde van het weekend.

Michelle Velzeboer heeft bekende oudere zus

De zus van Michelle Velzeboer is Xandra Velzeboer, die andere bekende schaatsster. Het lijkt er op dat schaatsen bij de familie Velzeboer echt een gezamenlijke sport is. De zusjes beoefenen allebei op hoog niveau het schaatsen en zijn dan ook van plan om de komende jaren veel van zich te laten horen op het internationale toneel. Het zou niemand iets verbazen als Michelle dit weekend al een aantal prijzen in de wacht sleept. De mooie schaatsster heeft in ieder geval er de juiste genen voor.

De schaatspakjes van Michelle Velzeboer staan haar geweldig

Het pakje waar Michelle haar schaatskunsten in laat zien, ziet er natuurlijk ontzettend goed uit. Met haar mooie pakje aan weet ze al meteen een verpletterende indruk te maken op het publiek. Maar dat doet ze niet alleen natuurlijk. Haar mooie zus staat gewoon naast haar, bij haar zijde, om ervoor te zorgen dat ze samen het mooiste plaatje kunnen maken. Maar ook buiten de schaatsbaan lijken de zusjes een ontzettend goede band met elkaar te hebben. Dat merk je in ieder geval wel aan de leuke foto’s die ze van en met elkaar maken.

Michelle Velzeboer blijft sportief bezig

De mooie blondine blijft ook naast het ijs natuurlijk sportief bezig. Zo zorgt ze ervoor dat ze in topconditie blijft. Anders kan ze die kampioenschappen wel tot ziens zeggen natuurlijk. Maar met haar fantastische doorzettingsvermogen weet Michelle zich ook naast haar tijd op het ijs flink te trainen. Zo zit ze bijvoorbeeld veel op de fiets om ervoor te zorgen dat ze haar benen sterk houdt. Met haar sportieve houding zorgt Michelle ervoor dat al haar foto’s er geweldig uit zien voor haar fans. Die genieten van elk plaatje.

Michelle Velzeboer is vastberaden om het WK te winnen

Als het aan Michelle ligt, dan wint ze straks zonder moeite het WK. Met minder neemt de mooie schaatsster ook niet genoegen. Ze heeft flink getraind om hier te staan. Ze is in topvorm. Ze wordt aangemoedigd door haar vrienden, familie en fans vanuit huis. Het kan haast niet anders dat Michelle zich hier op haar best laat zien. Nu is het nog hopen dat dit genoeg is om ook de winst te pakken. Aan haar motovatie ligt het in ieder geval niet. Die zit namelijk wel goed. Ondertussen blijft ze haar fans op de hoogte houden van haar schaatsprestaties. Dus als ze dit weekend de winst pakt, zal je dat vanzelf horen.

Meer zien van Michelle Velzeboer? Kijk op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Michelle, dan moet je even naar haar Instagram account gaan. Daar staat nog veel meer moois voor je klaar!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol heeft nu al een peperdure auto gekocht voor zijn ongeboren baby (foto’s!)

Het zoontje van Enzo Knol is nog niet eens geboren, maar heeft het al goed voor elkaar. Hij is vóór zijn eerste levensjaar al in het bezit van een Lamborghini Urus...

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...