Video: Shorttrack-blondine Xandra Velzeboer (22) laat haar afgetrainde troeven spreken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Knappe blondine Xandra Velzeboer laat in filmpje zien waarom zij zoveel volgers heeft. Dit is een video die je niet voorbij kan laten gaan. 

De knappe Xandra Velzeboer laat in een filmpje zien waarom zij zoveel volgers heeft. In het filmpje laat ze zien dat ze klaar is voor ‘World 5’ in Dresden. In het filmpje is te zien dat Xandra hard aan het trainen is, ook is te zien dat ze dit al een tijdje doet… Ze laat zien hoe hoog ze kan springen en laat in slow-motion alles stuiteren. Hierbij laat ze haar achterzijde nog is even flink zien voor de camera. Ook is ze in haar nét iets te strakke schaatspakje in actie te zien op de shorttrack baan. Dit levert ons weer de mooiste beelden op van de knappe blondine Xandra. Wil jij de beelden zelf ook zien? Klik dan even op deze link.

Afgetrainde Xandra Velzeboer traint ook in sportschool

Xandra Velzeboer is niet alleen op de shorttrack baan in actie te zien. Op haar Instagram laat ze ook af en toe beelden zien van zichzelf in de sportschool. En dit zijn zeker niet de minsten. Ze traint in strakke broekjes en topjes, en doet vooral aan squats. Dit is ook zeker te zien, het resultaat mag er absoluut wezen. Xandra heeft door haar sportieve levensstijl het perfecte weten te bereiken. Dit laat ze ook met trots zien en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee! Wil jij de beelden zien van de knappe Xandra met het perfecte ? Kijk dan even op haar Instagram.

Xandra Velzeboer

Xandra Velzeboer fit voor ‘World 5’.

Op het filmpje waar het om gaat is duidelijk te zien dat Xandra klaar is voor het toernooi. De olympisch kampioen ‘relay’ mag dit weekend weer flink aan de bak. Voor de blondine is het dus niet de eerste keer dat ze aan zo’n groot toernooi meedoet. Op het veld ziet ze er altijd zelfverzekerd uit. Dat is ook niet geheel onlogisch als je er zo goed uitziet in dat strakke schaatspakje…

Heeft Xandra een relatie?

Het lijkt er op dat Xandra een relatie heeft. Op een aantal van haar Instagram berichten is ze te zien met een jongen. De gelukkige is Dennis Visser. De twee zijn al een tijdje samen. Op de foto’s op haar Instagram zien ze er samen erg gelukkig uit. Dennis Visser heeft ook een tijd aan shorttrack gedaan op het hoogste niveau. Door rugblessure heeft hij een lange tijd aan de kant moeten staan, waarop zijn coach ervoor heeft gekozen om niet met hem door te gaan. Nu heeft hij de overstap moeten maken naar een typische kantoorbaan. Hij is namelijk recruiter. Hij is door zijn vriendin natuurlijk wel nog nauw betrokken bij de sport.

Wil jij meer zien van Xandra Velzeboer?

Wil jij meer zien van Xandra Velzeboer? Kijk dan even op haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.