Video: Victoria Koblenko laat flink aan zich trekken tijdens innige sessie in sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Victoria Koblenko weet wel hoe ze de meest mooie foto’s moet maken voor haar fans. In de sportschool laat ze een bijzondere kant zien. 

De mooie actrice Victoria Koblenko is altijd online te vinden met een mooie foto of video. de leuke dame probeert zoveel mogelijk van haar leven te delen met haar fans en dat gaat eigenlijk altijd. Ze maakt om de haverklap de meest mooie content voor haar fans om te kunnen genieten. De actrice weet precies hoe ze zichzelf op de foto moet zetten om een beetje leuk over te komen. Wat ook helpt zijn de ongelooflijke goede vormen en bouw van Victoria. Maar dat heeft ze natuurlijk niet zomaar voor elkaar gekregen. Daarvoor is Victoria regelmatig in de sportschool te vinden, zoals je kan zien op deze video. 

In de sportschool laat Victoria Koblenko flink aan zich trekken

Victoria is aan het werk met een trainer om ervoor te zorgen dat ze goed in vorm blijft. En zo te zien aan al haar andere mooie foto’s en video’s, gaat dat zeer goed. Victoria is een van de meest mooie vrouwen van Nederland, maar daar werkt ze dan ook hard voor. Haar trainer vindt het schijnbaar ook niet erg om op de video te verschijnen. Victoria heeft toch een beetje hulp nodig met al dat rekken en strekken. Bepaalde oefeningen kan ze ook zelf wel aan, zoals je kan zien op deze video. Met haar sportieve filmpjes weet Victoria Koblenko toch al weer goed de aandacht te trekken van haar volgers.

Victoria Koblenko verrast volgers nog altijd met mooie foto’s

De ontzettend mooie blondine weet nog altijd haar volgers bijna dagelijks te verrassen met de meest mooie foto’s en video’s. Daar doet ze dan ook haar uiterste best voor om ervoor te zorgen dat ze genoeg mooie content maakt voor haar fans. Die zijn helemaal tevreden met de mooie plaatjes van Victoria. Dat is ook niet zo gek, want met haar mooie vormen, haar strakke en vaak kleine pakjes en haar intrigerende blik, laat ze maar weinig te wensen over. De mooie actrice zorgt er altijd voor dat je meer dan genoeg leuke content hebt om te kunnen bekijken.

Victoria Koblenko betovert met haar fijne plaatjes

Als Victoria Koblenko een ding wel heel erg goed doet, dan is het wel het betoveren van haar volgers met allemaal mooie plaatjes. Ze overspoeld haar fans bijna met allemaal leuke foto’s van zichzelf in de meest wilde pakjes, en soms zelfs helemaal zonder iets aan. En dat is natuurlijk best wel leuk om te zien. De mooie blondine weet precies hoeveel ze moet laten zien om ervoor te zorgen dat haar fans een beetje geïnteresseerd blijven. Die staan telkens met hun mond open van verbazing over al die mooie plaatjes. Je hoeft voorlopig ook niet bang te zijn dat Victoria geen mooie foto’s meer online zet, want ze vindt het zelf veel te leuk om te doen. Met haar mooie kiekjes maakt ze een verpletterende indruk onder haar fans. Die zijn helemaal weg van de actrice.

Als je geen genoeg kan krijgen van  Victoria Koblenko, kijk dan op Instagram

De ontzettend mooie actrice heeft op Instagram nog veel meer mooie foto’s staan. En daarmee zit je eigenlijk nooit zonder leuke plaatjes van Victoria.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.