Video: Victoria Koblenko bedekt zichzelf in de sauna alleen met griezelig masker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Victoria Koblenko verbaast alle mannen op haar Instagram met een wonderbaarlijke nieuwe foto. Dit moet je zien!

De mooie actrice is een keer weer naar de sauna geweest. Alleen daar heeft ze het voor elkaar gekregen om iedereen de stuipen op het lijf te jagen met haar nieuwe look. Victoria had namelijk lichttherapie, een concept wat voor de meeste mensen misschien een beetje vaag blijft. Maar Victoria vindt het heerlijk. En tijdens die sessies draagt ze een masker dat er nogal eng uit ziet als je het nog nooit in actie hebt gezien. Een hoop van haar volgers waren dan ook in eerste instantie een klein beetje verbaast en misschien lichtelijk bang wat er nu allemaal gaande was met de actrice.

De sauna is voor Victoria Koblenko de perfecte studeerkamer

De actrice geeft op Instagram toe dat de sauna een ideale plek is om haar teksten in te studeren. Het is nogal makkelijk voor haar. Ze kan namelijk in de sauna toch nergens heen, dus dan is de stap naar teksten leren eigenlijk snel gemaakt. En dat is toch bijzonder om te zien. Want de meeste mensen zouden niet zo snel hun laptop meenemen in een sauna. Maar aangezien het om licht therapie gaat, kan de laptop dat makkelijk hebben. Het is misschien een beetje apart om te zien, maar voor Victoria werkt dit heel erg goed. Ze wordt er niet alleen ontspannen van, maar krijgt het ook nog eens voor elkaar om beter haar teksten te bestuderen.

Victoria Koblenko deelt graag foto’s tijdens haar sessies

De meeste mensen zouden de foto’s tijdens dit soort sauna bezoekjes niet meteen met de wereld delen. Maar Victoria Koblenko vindt het juist fijn om haar fans een beetje mee te nemen in de dingen die ze doet. Daarbij ziet Victoria er in minder kleding ook bijzonder goed uit. En ze vindt het niet zo erg om die look te delen met de rest van de wereld. De mooie actrice laat zich gerust van haar beste kant zien. En dat vinden haar volgers natuurlijk helemaal geweldig. Hoewel de foto’s die ze deelt een enorm rode gloed over zich heen hebben, vanwege het licht, weet Victoria nog steeds al haar fans ermee te vermaken.

Victoria Koblenko probeert nieuw kapsel

De prachtige actrice heeft niet alleen zichzelf vermaakt met haar lichttherapie, maar ook met een bezoekje aan de kapster. Die heeft haar een kapsel meegegeven dat zo strak zit, dat je gaat afvragen of het met cement bij elkaar wordt gehouden. Victoria had dat zelf ook door en maakt er dan ook een leuk grapje over tegenover haar fans. Maar ondanks het strakke haar, of juist daardoor, ziet Victoria er weer helemaal geweldig uit. De mooie actrice laat zich op de foto van haar beste kant zien. Met haar mooie foto laat ze al haar fans met een open mond van verbazing achter. Die dachten namelijk dat de actrice er niet nog beter uit kon zien. Maar Victoria doet ook met deze look weer erg goed haar best.

Meer zien van Victoria Koblenko kan op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Victoria Koblenko, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de mooie actrice nog veel meer leuke foto’s van zichzelf staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...