Foto: Juultje Tieleman laat zien welke lichaamsdelen nog groter zijn dan haar lippen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Juultje Tieleman heeft weer eens een paar mooie nieuwe kiekjes online gezet. En natuurlijk smul je daar als fan enorm van!

De altijd mooie Juultje Tieleman heeft weer een nieuwe foto online gezet en natuurlijk komen haar volgers daar als een mot op een open vlam op af. De leuke blondine laat deze keer eens wat anders zien dan haar ontzettend volle lippen en dat ziet er natuurlijk wel goed uit. Op de foto heeft Juultje namelijk een heel ander onderdeel van haar prachtige figuur in het zonnetje gezet. Je kan wel raden wat aan de foto hieronder te zien. Hoewel haar grote lippen nog steeds aandacht opeisen, zijn het twee andere grote onderdelen van Juultje Tieleman die nog veel meer in het oog springen. En laat Juultje daar nou eens ontzettend goed in zijn, het laten zien van die mooie lichaamsdelen. Met haar foto maakt ze in ieder geval een hoop fans blij. En zichzelf ook aan die grote glimlach te zien.

Juutlje Tieleman weet altijd verleidelijk over te komen

De prachtige blondine weet altijd wel verleidelijk over te komen op haar plaatjes. Met haar geweldige looks en haar bijzonder intensieve blikken richting de camera, weet de mooie influencer meermaals haar volgers helemaal verbluft achter te laten. Met haar geweldige vormen weet de blondine haar publiek weer goed te vermaken. Zeker in zo’n strak jurkje kan je bij Juultje gewoonweg alles heel erg goed zien. En dat maakt dat haar foto’s ook zo leuk zijn om te bekijken. Daar houdt de blondine natuurlijk ook gewoon veel rekening mee met het maken van haar mooie plaatjes. Dan zorgt ze dat ze er buitengewoon goed uit ziet.

De blik van Juultje Tieleman kan je betoveren

De mooie blondine heeft een blik die elke man doet betoveren. Als ze je aankijkt met die grote ogen, dan wordt je al helemaal week in je benen. Je voelt je zwakker worden, terwijl Juultje je strak aan blijft kijken. Dat is natuurlijk een bijzondere gave, die niet alle vrouwen tot hun beschikking hebben. En daarom is Juultje ook zo leuk om te zien. Ze weet altijd die betoverende blik goed over te brengen op haar foto’s. Dat maakt haar ook zo leuk om te zien. Haar fans zijn het daar absoluut mee eens en overladen haar foto’s dan ook met complimentjes. Die heeft Juultje met haar foto’s meer dan verdiend.

Juultje Tieleman houdt wel van strakke jurkjes

De mooie blondine weet wel wat de aandacht trekt. Vandaar dat ze ook altijd van die mooie en vooral strakke jurkjes aan heeft. Daarmee weet de blondine haar goede vormen weer in het daglicht te zetten. De influencer weet dat elke man daar flink van geniet. En ze vindt het natuurlijk fijn om haar fans een beetje te laten genieten en ook een beetje te plagen met haar mooie kiekjes. Want daar is de leuke blondine maar al te goed in. Met haar fijne kledingkeuzes, geweldige vormen en betoverende blik weet ze van elke foto een meesterwerk te maken.

Meer zien van Juultje Tieleman doe je op Instagram

Als je nou nog meer van Juultje wil zien, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de blondine nog veel meer mooie plaatjes staan die je simpelweg niet kan missen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.