Video: Suzanne Schulting laat trots haar schitterende dopje zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Suzanne Schulting overtreft wel vaker al onze verwachtingen, maar deze plaatjes had je echt niet aan zien komen! 

Voor Suzanne Schulting is het natuurlijk doodgewoon al haar fans te verbijsteren. De wereldbekende schaatsster zet het ene na het andere record neer en ook haar medailles blijven maar groeien. Logisch dat zij helemaal gewend is alle aandacht te trekken, toch? Nou, daar doet ze deze keer toch een schepje bovenop. Suzanne wist laatst al haar fans te verbijsteren met een schitterend filmpje op Instagram. De vonken spatten er vanaf!

Suzanne Schulting paradeert met oranje ‘dop’ op Instagram

We zijn wel gewend dat Suzanne Schulting alles met haar fans deelt. Als topsporter ben je natuurlijk gewend dat de ogen op je gericht zijn, al helemaal als je zo’n topprestatie neerzet op het ijs! Logisch dus dat Suzanne ook niet opkijkt van kiekjes op Instagram delen. Geloof ons maar: deze kiekjes wil je echt niet missen. Wat ons betreft mag Suzanne elke dag rond paraderen in deze schaatspakjes! Al helemaal als we er zo’n verleidelijk dansje bijkrijgen. Gelukkig voor ons lijkt Suzanne er ook zo over te denken. Zo deelde ze recent haar nieuwe schaatshelm, die van top tot teen bedekt is in oranje glitters. En nou willen we het schitterende feloranje dopje zeker niet teniet doen. Met zo’n grote glimlach eronder trekt de glitterende helm ook flink wat ogen. Maar de kroon gaat toch echt naar heel iets anders. Bekijk het filmpje zelf hier.

Suzanne Schulting pronkt met nieuwe aanwinst in loeistrak schaatspakje

Zo pronkt Suzanne Schulting met haar nieuwe glitterhelm door zichzelf van alle hoeken te laten filmen. En dat moet natuurlijk op het ijs gebeuren. Suzanne durft natuurlijk alles, maar een oranje glitterhelm op straat dragen gaat wellicht nét een stapje te ver. En op het ijs heb je natuurlijk nog een extra voordeel. De beeldschone schaatsster weet namelijk dondersgoed waar ze haar fans blij mee kan maken. En haar schitterende helmpje mag dan zeker opvallen, ons hart gaat pas echt sneller kloppen van haar schaatspakje. Suzanne laat ons namelijk alle kanten van haar helmpje zien en laat ons hierbij ook optimaal genieten van haar heerlijke figuur. En daar valt toch wat te smullen! Het dunne schaatspakje laat namelijk niets aan de verbeelding over en dan is toch wel meteen duidelijk dat Suzanne hard aan zichzelf werkt. Als je het over perfectie hebt…

Fans Suzanne Schulting dolenthousiast over schitterend filmpje

Logisch dus dat fans van Suzanne Schulting ook alleen maar goede dingen over de beelden te zeggen hebben. En ook haar glitterhelm krijgt alle lof! Als er namelijk één ding te zien is in het filmpje is het wel hoe blij Suzanne zelf is met haar schitterende aanwinst. Met oogverblindende glimlach en glinsterende oogjes kan ze haar geluk niet bedwingen. En dat werkt natuurlijk aanstekelijk! Fans kunnen het dan niet laten zelf ook dolenthousiast te worden. Wij snappen het helemaal. Na het zien van dit filmpje kunnen wij ook alleen maar betoverd zijn door Suzanne! Werkelijk, als je nog geen fan was ben je het na het zien van deze energieke glimlach ongetwijfeld. En al Suzanne’s enthousiasme heeft fans ook hoopvol: “Zolang de glitter je maar sneller maakt!”

Suzanne Schulting deelt fijne foto’s achter de schermen op Instagram

Mocht je nou helemaal verliefd geworden zijn op Suzanne Schulting, wees gerust. De bloedhete schaatsster deelt namelijk regelmatig kijkes achter de schermen op haar Instagram! Aan haar brede glimlach geen tekort! Zo mochten we recent nog smullen van wat heerlijke shots in haar kleedkamer, compleet met peptalk en vastberaden uitdrukking. Zo krijg je wel heel veel te zien van Suzanne haar sportprestaties! Deze kiekjes krijg je op de televisie namelijk echt niet voorbij. Liefhebbers van de schaatssport én Suzanne zijn dan ook dolgelukkig met haar Instagram. Bekijk de pagina zelf hier, maar wees gewaarschuwd: de plaatjes zijn verslavend!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.