Wereldkampioen Max Verstappen neemt het op tegen de snelste thuis-racers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Max Verstappen hoeft zich in het off-season niet te vervelen. De coureur kruipt toch weer achter het stuur. 

Het is binnenkort weer tijd voor het simracekampioenschap ‘Real Racers Never Quit’. En natuurlijk sluit Max Verstappen zich aan bij de deelnemers aan dit evenement. De F1-coureur kon niet stilzitten dit off-season en moest wel meedoen aan het online toernooi. De eerste versie werd bedacht tijdens de coronaperiode, maar nog steeds is het een erg geliefd toernooi. Misschien heeft de deelname van Max daar ook een klein beetje mee te maken. Mensen waren gelijk helemaal enthousiast toen ze hoorden dat Max meedeed. Bekijk de aankondiging hier!

Lees ook: Max Verstappen-fans smeken Kelly Piquet onder Instagram-foto: ‘Doe het niet’

Wanneer staat het evenement gepland?

Op dinsdag 16 januari staat de eerste race van het zesdelige kampioenschap gepland. Fans van over de hele wereld zitten vol verwachting uit te kijken naar de races. Iedereen is natuurlijk zeer benieuwd hoe Max Verstappen het gaat doen tijdens dit online evenement. In een daadwerkelijke racewagen is Max natuurlijk de koning. Maar hoe zit dat hier? De drievoudig wereldkampioen heeft inmiddels wel bewezen dat hij geweldig kan rijden. Maar of dat net zo soepel gaat in de simulatie, dat is maar de vraag. Fans van Max zijn in ieder geval enthousiast over de competitie. Die verwachten stiekem dan ook dat Max met twee vingers in zijn neus de races zal gaan winnen. Volgende week gaan we dat in ieder geval zien!

Lees ook: Wie zit er hier naast Max Verstappen? Zelfs trouwe fans zijn met stomheid geslagen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?