Foto: Zoon van Glennis Grace na Jumbo-rel wéér betrokken bij geweldsincident

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Glennis Grace kan haar zoon maar niet in het gareel houden. Zo is Glennis haar zoon wederom betrokken bij een heftig geweldsincident..

Zoon Glennis Grace kreeg agressie training opgelegd

Het is niemand kunnen ontgaan dat Glennis Grace en haar zoon een behoorlijk opvliegend karakter hebben. Zo moeder zo zoon zou je wellicht kunnen zeggen. Nog niet heel lang geleden gebeurde er namelijk een heftig incident in de Jumbo. Zo was Glennis haar zoon genaamd, Anthony Shane Majri, in de supermarkt een e-sigaret aan het roken. Toen werd gevraagd of hij dat niet wou doen begon hij heel erg agressief te worden. Shane begon te gooien met winkelmandjes en sloeg een medewerker twee keer. De zoon was destijds nog maar zestien jaar oud en verscheen voor de kinderrechter. Ook Glennis moest voor de rechter verschijnen, want na het incident kwam ze met nog een aantal bekenden de supermarkt binnengestormd om verhaal te halen. Hier werd wederom geweld gebruikt. Uiteindelijk kreeg de zoon van Glennis een taakstraf opgelegd en een agressie training van maar liefst vijfendertig uur.

Zoon Glennis Grace vliegt weer uit de bocht met gewelddadige actie

Nu zou je denken dat de zoon van Glennis Grace flink heeft geleerd van zijn eerdere woede-uitbarsting in de supermarkt. De urenlange cursus zou op zijn minst geholpen moeten hebben, maar helaas. Zo deelt Yvonne Coldeweijer, die weer terug is na haar zwangerschapsverlof, slecht nieuws over Shane. De blondine heeft van haar spionnen op Curaçao vernomen dat Shane was betrokken bij een incident. Zo is Shane momenteel op vakantie en hij was uit bij de club Zanzibar. Hier heeft iemand gezien dat hij een meisje heeft geslagen die vervolgens helemaal overstuur was. Glennis Grace zou ook aanwezig zijn geweest op het feestje. Er is een grote kans dat Glennis natuurlijk weer gaat ontkennen dat haar zoon ook maar iets heeft uitgespookt. Toch lijkt het agressieve gedrag het aard van het beestje te zijn. Zo was Shane overdag óók al ergens weggestuurd vanwege zijn agressieve gedrag. Yvonne noemt hem een pareltje van de samenleving.

Yvonne Coldeweijer deelt nieuws over zoon Glennis Grace

Zoon Glennis Grace weer lastig op vakantie-nieuws Yvonne Coldeweijer

Zoon Glennis Grace blijkt ex-vriendin al vaker te hebben geslagen

Het stopt maar niet met de berichten over de gewelddadige zoon van Glennis Grace. Zo blijkt het niet zomaar een meisje te zijn die Shane heeft geslagen op Curaçao. Het gaat om zijn ex-vriendin, de twee zouden samen naar Curaçao gaan voor een tropische vakantie. Helaas ging de relatie nog voor de vakantie uit, maar Shane ging alsnog heen met zijn familie. Ook zijn ex-vriendin besloot toch te gaan omdat ze het ticket al had. Blijkbaar stonden de twee bij dezelfde club en de zoon van Glennis Grace werd heel erg agressief naar zijn ex. Yvonne Coldweijer zegt dat zijn ex-vriendin stond te dansen met andere jongens en dit kon hij niet aan en toen heeft hij haar geslagen. De relatie ging volgens Yvonne haar spionnen ook uit omdat Shane het meisje al vaker had geslagen. Helemaal niet best dus. De vraag is of Glennis Grace zal gaan reageren op het incident.

Lees ook: Video: Glennis Grace is woedend na ordinaire straatruzie

Laatste nieuws

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.

Beelden: Schaatster Femke Kok laat zich stevig beetpakken door drie hongerige mannen

Femke Kok wordt goed vastgehouden door drie hongerige mannen. Ze maakt hierbij andere mannelijke fans wel enorm jaloers.