Suzanne Schulting laat schaatsfans schrikken en springt vrolijk in de rondte na enkelbreuk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Suzanne Schulting deelt een wel hele opmerkelijke video. Het ziet er naar uit dat ze wel heel snel weer mobiel is na haar enkelbreuk!

Suzanne Schulting heeft tijdens de finale van het wereldkampioenschap 1000 meter haar rechter enkel gebroken. Na veel verdriet weet de snelle schaatsster al binnen 9 dagen weer mobiel te zijn! Op haar Instagram deelt ze een video waarop ze al springend op 1 been rondjes draait. Uiteraard is dit haar goede enkel. Bij de video deelt ze de tekst; improving my (left)ankle stability.

suzanne-schulting

Enkelbreuk Suzanne Schulting zorgt voor verdriet

Suzanne had zich goed voorbereid op de finale van het wereldkampioenschap op de 1000 meter. Alles wees ernaar dat de prachtige brunette een medaille binnen zou gaan halen. Helaas viel dit allemaal in duigen na een verkeerde inhaalactie. Ze liet via haar Instagram weten dat ze na de val nog enkele rondes heeft geprobeerd te rijden. Uiteindelijk werd de pijn ondragelijk. Na de wedstrijd werd duidelijk dat haar enkel gebroken was. De jonge schaatsster was enorm verdrietig door haar ongeluk en was volledig in tranen te zien na de wedstrijd.

suzanne-schulting

Suzanne Schulting mogelijk in de zomer al weer op het ijs

Kort na de val liet de shorttrackschaatsster weten dat zij snel geopereerd zou worden. Volgens Suzanne Schulting wordt het een erg intensief revalidatieproces, maar volgens haar is het niet onrealistisch om in de zomer alweer op het ijs te staan. De getalenteerde schaatsster heeft nogal wat tegenslagen gehad het afgelopen seizoen. Ongeveer een jaar geleden kampte zij met overtraining. Even later liep zij een aardig grote snee op haar rug op bij een ander ongeluk. We hopen dat Suzanne snel weer op haar oude niveau terugkeert, zodat we weer van haar kunsten op het ijs kunnen genieten!

Meer zien van Suzanne Schulting kan op Instagram

Benieuwd hoe deze mooie brunette geneest van haar enkelbreuk of gewoon benieuwd naar haar prachtige foto’s? Bekijk dan snel haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...