Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta’s. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat ziet er interessant uit.

Sinds kort zijn de opnames begonnen van de serie de Tatta’s. In een video die de mooie Sterre deelt op haar Instagram stories, is zij dansend op de set te zien. Ze draait rondjes en laat haar mooie in een felgekleurd trainingspak met sloffen zien.

Sterre-koning

Sterre Koning schrijft sinds kort haar eigen nummers

Sterre Koning laat via haar Instagram weten dat zij sinds kort niet alleen nummers zingt, maar deze ook zelf schrijft. De mooie blondine kan dus naast prachtig zingen, ook nog is geweldige teksten opmaken. Haar nieuwste nummer ‘dezelfde Maan’ heeft ze ook zelf geschreven

sterre-koning

Sterre Koning zwaait met regenboogvlag op gelovigenfeest

Sterre Koning stond recent op de ‘EO jongerendag’. Dit is een soort festival voor gelovige jongeren, waarbij veel verteld word over god en waar jongeren samen kunnen komen om dit te vieren. Op dit feest kreeg zij door een vriend een regenboogvlag aangegeven. Op dat moment besloot ze de vlag op te pakken en met deze over het podium te rennen. De volgers van Sterre reageren gemend, zo zegt de een: “De regenboogvlag, gaan we hier serieus over posten? Sterre je was best een leuke meid met veel talent. Maar dit Amsterdamse linkse grachtengelul is een ontvolg.” en de ander: “Gaaf dat je dit gedaan hebt”.

Meer zien van Sterre Koning kan op Instagram

benieuwd naar de video die genoemd wordt, of gewoon meer foto’s willen zien van deze knappe alleskunner? bekijk dan haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!