Sterre Koning

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Sterre Koning

Zangeres Sterre Koning

Ondanks dat ze nog best jong is, heeft Sterre Koning al heel veel naam voor zichzelf gemaakt. Dat kan ook niet anders als je al op je negende de schijnwerpers opzoekt bij Kinderen voor Kinderen. Sterre Koning werd geboren op 23 januari 2003 in Zutphen. In haar geboorteplaats vonden ze het maar overdreven: “Doe maar gewoon normaal”, zeiden haar dorpsgenoten. Maar Sterre vond het zingen zo leuk dat ze die opmerkingen lekker naast zich neerlegde. Inmiddels is Sterre veel meer dan een zangeres, ze acteert en presenteert, en is ook een ware influencer. Sterre Koning is 1.65 meter lang.

Sterre Koning geloof

Geloof is voor Sterre Koning ontzettend belangrijk. Vanuit huis heeft ze het christelijke geloof meegekregen en dat heeft altijd een grote rol in haar leven gehad. Haar zangtalent heeft ze ook aan hem te danken, zegt ze. Op de EO Jongerendag, een christelijk festival, mocht ze in 2022 ook optreden. Dit was één van haar grootste concerten, waar ze echt liet zien hoeveel het geloof voor haar betekent. Ze hoopt haar podium te kunnen gebruiken om liefde en positiviteit te verspreiden.

Sterre Koning carrière

Hoewel ze zichzelf altijd als eerste zangeres noemt, is Sterre Koning voor allerlei dingen te charteren. Zo acteert ze in grote films, presenteert ze en heeft ze zelfs een boek uitgebracht. Maar het begon allemaal met het zingen. Via Kinderen voor Kinderen en het Junior Eurovisiesongfestival werd Sterre Koning bekend, en na een deelname aan The Voice Kids bracht ze haar eerste single uit. Haar carrière als zangeres komt inmiddels echt van de grond en ze ziet een mooie toekomst tegemoet. Als actrice wordt Sterre Koning ook steeds bekender, met onder andere een hoofdrol in de film de Tatta’s.

Sterre Koning relatie

Het is eigenlijk een wonder te noemen, maar Sterre Koning is nog single. Hoewel ze een aantal jaar geleden wel voor wat opschudding zorgde met een foto op valentijnsdag met zanger Menno Aben bleek dat achteraf een geintje te zijn. De mooie blondine is dus nog beschikbaar. Wie weet ben jij de man van haar dromen?

Sterre Koning Instagram

Je hoeft Sterre Koning niet uit te leggen wat Instagram is. Met meer dan 400.000 volgers is ze internationaal bekend op het sociale media platform. Ze weet ook heel goed hoe ze het moet gebruiken, ruim 1500 keer plaatste ze een foto of video. Haar volgers krijgen dan ook alles mee wat zich in het leven van Sterre afspeelt door simpelweg af en toe op haar account te kijken. Foto’s van optredens, vakanties, of een mooie selfie, fans genieten van alles. Sterre Koning is te volgen op Instagram via @sterrekoning.

Nieuws

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Luchtig geklede Sterre Koning geeft showtje weg voor de spiegel

Sterre Koning heeft besloten om er thuis een feestje van te maken. Ze geeft een show weg voor de spiegel. 

Foto: Sterre Koning laat zien waarom film De Tatta’s zo succesvol is

De filmkomedie De Tatta's is een groot succes in de bios, en met zo'n schoonheid als Sterre Koning in de hoofdrol kan het ook niet anders... 

Foto: Sterre Koning gunt volgers heerlijk zijaanzicht in luchtig topje

Als zangeres moet Sterre Koning het eigenlijk van haar gouden keeltje hebben, maar deze foto bewijst dat de blonde schoonheid ook zéker wat andere assets in huis heeft... 

Foto: Sterre Koning maakt volgers gek met heerlijke modellenfoto

De knappe zangeres Sterre Koning maakt volop gebruik van haar achternaam nét voor Koningsdag, en zet zichzelf op de troon tijdens deze fotoshoot! 

Foto: Beeldschone Sterre Koning laat haar jasje openhangen

De knappe zangeres Sterre Koning heeft een nieuwe foto op haar social media gezet waarvan we denken dat jij hem echt te gek gaat vinden!

Video: Sterre Koning geeft showtje weg in strakke sportkleding

De 20 jarige zangeres Sterre koning is veel te zien op TikTok. Ze doet daar leuke dansjes, laat outfits zien of ze playbackt. Onlangs verraste ze haar fans met een showtje in een paar hele strakke sportpakjes.

Foto: Sterre Koning krijgt rits van topje moeilijk dicht

20-jarige Sterre Koning heeft een nieuw topje, maar lijkt het ritsje niet helemaal dicht te kunnen trekken. Hoe zou dat toch komen?

Profiel

Geboortedatum: 23 januari 2003 Sterrenbeeld: Waterman
Beroep: Zangeres, actrice, presentatrice
Lengte: 1,65 m
Geboorteplaats: Zutphen, Gelderland Woonplaats: Zutphen
Relatie: Nee
Vriend: Geen
Instagram: de Instagram van Sterre Koning is @sterrekoning

Foto's