Sterre Koning

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Sterre Koning

Zangeres Sterre Koning

Ondanks dat ze nog best jong is, heeft Sterre Koning al heel veel naam voor zichzelf gemaakt. Dat kan ook niet anders als je al op je negende de schijnwerpers opzoekt bij Kinderen voor Kinderen. Sterre Koning werd geboren op 23 januari 2003 in Zutphen. In haar geboorteplaats vonden ze het maar overdreven: “Doe maar gewoon normaal”, zeiden haar dorpsgenoten. Maar Sterre vond het zingen zo leuk dat ze die opmerkingen lekker naast zich neerlegde. Inmiddels is Sterre veel meer dan een zangeres, ze acteert en presenteert, en is ook een ware influencer. Sterre Koning is 1.65 meter lang.

Sterre Koning geloof

Geloof is voor Sterre Koning ontzettend belangrijk. Vanuit huis heeft ze het christelijke geloof meegekregen en dat heeft altijd een grote rol in haar leven gehad. Haar zangtalent heeft ze ook aan hem te danken, zegt ze. Op de EO Jongerendag, een christelijk festival, mocht ze in 2022 ook optreden. Dit was één van haar grootste concerten, waar ze echt liet zien hoeveel het geloof voor haar betekent. Ze hoopt haar podium te kunnen gebruiken om liefde en positiviteit te verspreiden.

Sterre Koning carrière

Hoewel ze zichzelf altijd als eerste zangeres noemt, is Sterre Koning voor allerlei dingen te charteren. Zo acteert ze in grote films, presenteert ze en heeft ze zelfs een boek uitgebracht. Maar het begon allemaal met het zingen. Via Kinderen voor Kinderen en het Junior Eurovisiesongfestival werd Sterre Koning bekend, en na een deelname aan The Voice Kids bracht ze haar eerste single uit. Haar carrière als zangeres komt inmiddels echt van de grond en ze ziet een mooie toekomst tegemoet. Als actrice wordt Sterre Koning ook steeds bekender, met onder andere een hoofdrol in de film de Tatta’s.

Sterre Koning relatie

Het is eigenlijk een wonder te noemen, maar Sterre Koning is nog single. Hoewel ze een aantal jaar geleden wel voor wat opschudding zorgde met een foto op valentijnsdag met zanger Menno Aben bleek dat achteraf een geintje te zijn. De mooie blondine is dus nog beschikbaar. Wie weet ben jij de man van haar dromen?

Sterre Koning Instagram

Je hoeft Sterre Koning niet uit te leggen wat Instagram is. Met meer dan 400.000 volgers is ze internationaal bekend op het sociale media platform. Ze weet ook heel goed hoe ze het moet gebruiken, ruim 1500 keer plaatste ze een foto of video. Haar volgers krijgen dan ook alles mee wat zich in het leven van Sterre afspeelt door simpelweg af en toe op haar account te kijken. Foto’s van optredens, vakanties, of een mooie selfie, fans genieten van alles. Sterre Koning is te volgen op Instagram via @sterrekoning.

Nieuws

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Sterre Koning laat haar volgers watertanden met doorschijnend shirtje

Sterre Koning heeft op haar nieuwste video een topje aangetrokken waar ze zelfs de meest geharde volger mee laat smelten. En dat ziet er een partij leuk uit.

Sterre Koning trakteert volgers op geweldige foto in kleinste topje ooit

Het is een beetje de omgekeerde wereld, maar met haar verjaardag deelt Sterre Koning een hele mooie foto uit aan haar fans!

Foto: Er zitten gaatjes in het topje van zangeres Sterre Koning

Sterre Koning heeft al haar fans weer verbaasd met een foto die er zo goed uit ziet, dat je hem wel leuk moet vinden. Kijk maar mee!

Foto: Zangeres Sterre Koning laat volgers smullen met riskante jurk

Met deze bijzondere jurk trekt zangeres en actrice Sterre Koning wel heel erg makkelijk de aandacht van het publiek.

Foto: Sterre Koning knalt bijna uit haar uitpuilende shirtje

Zangeres Sterre Koning heeft een nieuwe reeks aan foto's online gezet en die zijn toch een partij mooi om te zien!

Foto: Sterre Koning zet haar mooie verschijning in om aandacht te trekken

Sterre Koning is van vele markten thuis. Deze keer zet ze haar knappe verschijning in om haar nieuwste klus te promoten. Dat is aardig gelukt!

Zangeres Sterre Koning viert nieuwe single in kapotgescheurde jurk

Sterre Koning viert haar nieuwe single met veel blijdschap en een erg extravagante jurk. Nu lijkt de jurk helaas kapot te zijn gescheurd...

Profiel

Geboortedatum: 23 januari 2003 Sterrenbeeld: Waterman
Beroep: Zangeres, actrice, presentatrice Lengte: 1,65 m
Geboorteplaats: Zutphen, Gelderland Woonplaats: Zutphen
Relatie: Nee
Opleidingsniveau: HAVO
Vriend: Geen
Instagram: de Instagram van Sterre Koning is @sterrekoning

Foto's