Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?

Rico Verhoeven is misschien wel de meest succesvolle kickbokser ooit ter wereld. Hij is al een aantal jaren ongeslagen wereldkampioen, met spectaculaire wedstrijden. Hij heeft het al vaak opgenomen tegen tegenstanders zoals Jamal Ben Saddik en Badr Hari. Op dit moment heeft hij de wereldtitel nog steeds in handen, maar toch lijkt hij een flinke carrière switch te maken. Hij gooit het even helemaal over een andere boeg en gaat aan de slag als nieuwslezer! Of dit echt bij Rico Verhoeven past is maar de vraag, maar zijn eerste klus ging in ieder geval uitstekend. Wil jij de video zien waarin Verhoeven het nieuws leest? Bekijk hem hieronder!

Rico Verhoeven wordt nieuwslezer voor RTL-nieuws

Je zou het niet verwachten, maar nieuwslezen gaat Rico prima af. Aan zijn enthousiasme zal het in ieder geval niet liggen. Waarschijnlijk zullen de kijkcijfers met een nieuwslezer als Rico ook flink door het dak schieten. Of het zou natuurlijk flink omlaag kunnen gaan. Toch zullen we het waarschijnlijk nooit weten. Ondanks zijn grote talent als nieuwslezer, zal hij het hoogstwaarschijnlijk toch bij het kickboksen houden. Misschien is dat maar beter.

Meer zien van Rico Verhoeven doe je op zijn Instagram

Rico Verhoeven plaatst wel vaker van dit zo’n soort grappige Instagram-story’s. Door zijn grote publiciteit heeft hij wel vaker dit soort samenwerkingen en uitjes. Ook post hij vaak prachtige vakantiefoto’s en andere privé kiekjes van zijn leven. Onder andere met zijn knappe vriendin Naomy van Beem. Verhoeven heeft vaak samenwerkingen met Corendon en vliegt daarom regelmatig naar de mooiste bestemmingen op aarde. Hier deelt hij dan natuurlijk ook prachtige foto’s van. Verder geeft hij ook regelmatig een kijkje in zijn trainingen. Zo plaatste hij laatst bijvoorbeeld een trainingsfilmpje waarbij hij aan het trainen was op incasseren. Hij werd een aantal keer flink in zijn buik geslagen en moest zich goed inspannen. Wil jij dit soort interessante foto’s en video’s zien? Klik dan op deze link voor zijn Instagrampagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.