Video: Roxy Dekker blameert zich bij Jeugdjournaal: “Draai eens met die bil”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxy Dekker brengt zichzelf een beetje te schande met de tekst van haar nieuwe nummer. Zou ze wel weten dat ze bij het jeugdjournaal is?! 

Roxy Dekker was uitgenodigd door het NOS Jeugdjournaal. Hier mocht ze vragen van jonge fans beantwoorden. De laatste vraag die Roxy kreeg was welk liedje ze zelf het leukst vindt van al haar gemaakte liedjes. Hierop antwoordde de blondine dat ze haar nieuwe nummer sugard@ddy het leukst vindt. In de video lieten ze het nummer kort afspelen. Wij vragen ons af of het wel zo’n goed idee was om dit nummer op het jeugdjournaal te laten horen. Laten we zeggen dat de tekst niet heel onschuldig is…

Wil jij de video zelf bekijken? Klik dan hier.

Roxy Dekker

Waarom Anne-Fleur de bijnaam is van Roxy Dekker

Roxy Dekker vindt zichzelf een echte Anne-Fleur. Met ‘een Anne-Fleur’ wordt een stereotype aangeduid. Dit is een meisje met rijke ouders die geniet van shoppen, zonnen, terrassen, uitgaan en op vakantie gaan. De influencer herkent zichzelf heel erg in een typische Anne-Fleur en schreef hier dan ook een nummer over; ‘Anne-Fleur vakantie’. In het nummer gaat het over de standaard dingen die een echte Anne-Fleur meemaakt. Dit nummer werd in de zomer van 2023 een echte hit. Op TikTok ging ze helemaal viraal. Na dit nummer heeft ze ook nog wat andere hitjes uitgebracht. Roxy Dekker is dus goed op weg! Ze heeft op 4 maart 2024 zelfs een Edison gewonnen. Dit deed ze in de categorie ‘Nieuwkomer’. De Edison wordt vergeleken met de ‘Nederlandse Grammy’. Ze zegt nu wel de druk te voelen om meer te moeten presteren, maar vindt dat ook juist wel een goede motivatie.

Meer zien van Roxy Dekker doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe blondine Roxy Dekker? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagram. Zo blijf je op de hoogte van al haar nieuwe nummers en haar prachtige Anne-Fleur vakantiefoto’s!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!