Roxy Dekker

Zangeres Roxy Dekker

Nederland heeft een nieuwe superster, Roxy Dekker is de naam. Roxy werd geboren in Amsterdam op 12 januari 2005 in Amsterdam. Over haar jeugd is niet veel bekend. Hoewel ze momenteel nog in haar jeugd zit, timmert ze hard aan de weg. Tot slechts een paar jaar geleden maakte Roxy nog geen muziek. De beeldschone Amsterdamse deed in 2019 mee aan het Junior Songfestival. Ze maakte toen deel uit van de groep 6TIMES. Helaas wist ze niet te winnen met het nummer End of Time. In 2021 startte haar solocarriere. Roxy's succces heeft ze voor een groot deel aan TikTok te danken. De nummers 'Anne-Fleur vakantie' en 'Satisfyer' gingen viraal op het platform en zorgde ervoor dat deze nummers ook de hitlijsten wisten te bereiken in Nederland. Haar meest recente hit is 'Sugardaddy'.

Roxy Dekker relatie en vriend

Naast dat Roxy de grootste hits weet te maken, ziet ze er ook nog eens waanzinnig mooi uit. Ze leek op jonge leeftijd al een stuk ouder en dit bleef natuurlijk niet onopgemerkt bij de mannen. Sinds kort duiken er geruchten op dat Roxy een relatie zou hebben met Koen van Heest, van de Bankzitters (de ex-vriend van Juultje Tieleman). In een interview probeerde Roxy de vraag te ontwijken, maar dit zorgde echter alleen maar voor meer bevestiging. Hoelang de twee al daten is niet bekend.

Roxy Dekker Anne-Fleur vakantie

Op Satisfyer na is Anne-Fleur vakantie Dekker's grootste hit. Het nummer is door Roxy zelf geschreven. Het nummer gaat over een 'Anne-Fleur'. Een term of naam die onder velen wordt omschrijven als een meisje die zich als een kakker voordoet. Denk hierbij aan de vele 'afko's' als 'lawa', 'esma' of 'hdp'. Roxy schrijft het nummer met een knipoog en het is zeker niet bedoeld om Anne-Fleurs aan te vallen. Sterker nog, Roxy geeft toe zelf er een te zijn.

Roxy Dekker Satisfyer

Dé hit van de knappe Roxy Dekker. In heel Nederland onder de jongeren een hit, vooral in het studentenleven. Het nummer is onder andere door Roxy zelf geschreven, maar ook door Antoon en Maan de Steenwinkel. Het lied beschrijft een seksuele relatie met een persoon die zij haar eigen 'satisfyer' noemt.

Roxy Dekker Instagram en Spotify

Om een kijkje te nemen in het leven van de bloedmooie zangeres valt het aan te raden haar Instagram te volgen. Haar account heet @roxy.dekkerr. Nog nooit van haar gehoord en toch benieuwd naar haar grootste hits? Ga dan naar Spotify en zoek op 'Roxy Dekker'.

Nieuws

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!

Wist je niet: zangeres Roxy Dekker heeft beeldschone zus (foto’s!)

Roxy Dekker is natuurlijk een prachtige verschijning, maar haar zus mag er ook zeker zijn!

Video: Lil Kleine geniet intens van Roxy Dekker tijdens spannend ritje

Lil Kleine laat beelden zien van een ritje in zijn auto. Deze rit deelt hij samen met niemand minder dan Roxy Dekker, waar hij overduidelijk van aan het genieten is. 

Zangeres Roxy Dekker is jouw Sugardaddy en trekt ook steeds meer jongens

Zangeres Roxy Dekker heeft een nieuw nummer uitgebracht. Ze laat merken dat ze een echte sugard@ddy is en trekt hiermee dan ook steeds meer jongens!

Roxy Dekker trekt absoluut géén volle zalen bij aanstaand optreden; alleen manager wordt wild

Roxy Dekker weet op haar nieuwste video niet een volle zaal te trekken, maar heeft gelukkig altijd nog haar manager achter haar staan. 

Video: Roxy Dekker blameert zich bij Jeugdjournaal: “Draai eens met die bil”

Roxy Dekker brengt zichzelf een beetje te schande met de tekst van haar nieuwe nummer. Zou ze wel weten dat ze bij het jeugdjournaal is?! 

Video: Schuddende Roxy Dekker laat mannen hunkeren met nieuw nummertje

Roxy Dekker laat van zich horen met een ontzettend goed nieuw nummer. En natuurlijk moeten daar mooie beelden bij.  De prachtige zangeres Roxy Dekker weet...

Zangeres Roxy Dekker maakt Instagram wild met heerlijke foto in flinterdun shirtje

De mooie zangeres Roxy Dekker weet haar fans wel weer flink te verrassen met een foto waar je alleen maar van kan genieten.
Roxy Dekker bio

Profiel

Geboortedatum: 12 januari 2005
Sterrenbeeld: Steenbok
Geboorteplaats: Amsterdam
Woonplaats: Amsterdam
Lengte: niet bekend
Relatie: situationship met Koen van Heest (Bankzitters)
Beroep: zangeres, singer-songwriter
Opleiding: niet bekend
Familie: Jeroen Dekker (vader)
Instagram: @roxy.dekkerr

Foto's

Roxy Dekker zangeres