Video: Patty Brard lijkt dertig jaar jonger na nieuwe ingreep

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Patty Brard ziet er na een flinke make-over weer net zo knap uit als vroeger. Ze lijkt wel dertig jaar jonger!

Patty Brard heeft weer eens iets aan zichzelf veranderd. Dit keer heeft ze een flinke make-over gehad bij de kapper. Ze werd namelijk helemaal gek van haar pony-kapsel die de hele tijd vervelend voor haar gezicht zat. Ook was het veel te lang te geworden. Nu heeft ze een totaal nieuw kapsel gekregen en ziet ze eruit alsof ze dertig jaar jonger is. Hier heeft ze een video van geplaatst op haar Instagram. Onder de foto staan alleen maar positieve reacties. Ook Patty zelf is erg te spreken over het resultaat en bedankt de kapsalon voor hun uitstekende prestatie. Wil jij de video zelf bekijken? Klik dan op deze link!

Patty Brard

Patty Brard heeft ruige levensstijl gehad

Patty heeft een ruige levensstijl achter de rug. Ze heeft vroeger van alles meegemaakt en wij kunnen je vertellen dat zij echt nérgens vies van is. Ze heeft zo’n gek levensverhaal dat ze hier zelfs een eigen serie over heeft gekregen op Videoland. Na het zien van haar eigen serie is Patty zich doodgeschrokken. Ze zegt dat alle soorten drank en drugs voorbij zijn gekomen. Het is zo erg dat ze het zelfs een wonder noemt dat zij nog leeft. Patty was vroeger dus echt een feestbeest en naast het gebruiken van drugs en drinken van veel alcohol, heeft ze ook nog eens enorm veel bedpartners gehad. Ze weet het niet meer precies, maar verwacht dat het aantal ergens tussen de 50 en 100 ligt. Ondanks dat Patty aardig op leeftijd is, is dat natuurlijk niet weinig. We kunnen dus wel concluderen dat Patty een echte levensgenieter is!

Patty ziet nu beter in haar vel dan ooit tevoren

Na haar ruige jongere levensjaren zit Patty nu beter in haar vel dan ooit tevoren. Ondanks dat haar leven niet meer zo spectaculair is als dat het ooit geweest is, voelt ze zich nu toch beter. Ze vindt de rust die ze heeft nu juist wel fijn en kan dat ook erg waarderen. Dat mag natuurlijk ook wel een keer als je bijna 70 bent.

Patty Brard heeft relatie met dochter weer hersteld

Na ongeveer tien jaar lang ruzie en geen contact te hebben gehad met haar dochter, is de relatie tussen moeder en dochter eindelijk hersteld. De twee zijn allebei erg koppig en botste vroeger dan ook vaak met elkaar. Het lijkt er ook op dat de levensstijl van moeder Patty een rol heeft gespeeld in de ruzie. Ze laten er echter niks over los aan de media. Het belangrijkste is dat ze nu aan het herstel aan het werken zijn. Ze vertellen dat ze het erg rustig aan doen en niet te gehaast willen zijn. Zoiets kost gewoon tijd en tien jaar ruzie is niet binnen een dag uitgepraat.

Priscilla

Meer zien van Patty Brard doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van deze ouwe levensgenieter? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagram om te zien wat ze nog meer allemaal uitspookt.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...