Video: Jade Anna heeft het zichtbaar koud in doorschijnende setjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Wat een geweldige video heeft Jade Anna nu weer geplaatst! De mooie influencer heeft iedereen weer flink verbaast met haar content.

Jade Anna heeft een wel erg bijzondere video online staan

Met haar mooi figuur hoeft Jade Anna zich nooit ergens voor te schamen. Sterker nog, ze laat graag trots zien hoe ze er onder haar leuke kleding uit ziet. De nieuwste video van Jade Anna laat zien hoe de influencer zichzelf van haar beste kant laat zien. In haar badkamer is ze bezig met het uittesten van allemaal verschillende setjes. Maar die verhullen wel heel erg weinig van haar perfecte rondingen. Sterker nog, de stof van de setjes van Jade Anna schijnt enorm door. Ze heeft dus op deze video echt praktisch niks meer aan. En dat zet de blondine zonder blikken of blozen openbaar op Instagram. Jade Anna laat maar weer zien dat ze ontzettend trots is op haar . Ze deelt haar prachtige vormen in ieder geval graag met haar volgers. Zie de video hier!

Jade Anna laat alles zien op mooie video

In de video kan je goed zien dat Jade werkelijk alles prijsgeeft deze keer. Alle mooie vormen van de influencer zijn zichtbaar door het dunne stofje heen. Deze pakjes zijn duidelijk bedoeld om aan te trekken voor een romantisch avondje, maar Jade moet als influencer dit soort pakjes natuurlijk ook gewoon aanprijzen. En dus pakt ze de camera er maar bij en begint ze met het maken van de video. De mooie blondine weet hiermee weer als geen ander de aandacht te trekken. Als je eenmaal Jade Anna in haar pakjes hebt gezien, dan kan je eigenlijk niet meer wegkijken. Met haar mooie setjes betovert de blondine in één keer haar fans.

Niet alle fans tevreden met zeer doorzichtige setjes

De meeste fans van Jade Anna zijn ongelooflijk tevreden met de mooie pakjes van de influencer. Toch vindt niet iedereen dat dit soort video’s thuishoren op Instagram. Er zijn ook genoeg mensen die op de video reageren met een negatief berichtje. Die mensen snappen niet dat Instagram dit goedkeurt, of waarom Jade Anna dit soort video’s hier plaatst. Die passen toch veel meer op andere sites. Ze vinden Jade Anna een beetje vragen om aandacht met dit soort content. En daar kan je natuurlijk wat van vinden. Maar de video is wel ontzettend mooi om te zien. En als Jade hem niet op Instagram had gezet, had je er nu niet zo van kunnen genieten.

Jade Anna gaat lekker door met posten

De blondine trekt zich van de negatieve reacties niet al te veel aan. Er zijn ook meer dan genoeg mensen die de video van Jade Anna wel heel erg leuk vonden om te zien. Daar richt de influencer haar aandacht dan ook op. Ze zal dus gewoon doorgaan met het posten van mooie foto’s en video’s op haar Instagram. En daar zullen ongetwijfeld nog veel meer van dit soort bijzondere video’s tussen gaan zitten de komende tijd. En dat is stiekem alleen maar leuk.

Wil je meer zien van Jade Anna? Ga naar Instagram

Als je nou geen genoeg kan krijgen van Jade Anna, dan moet je even naar haar Instagram pagina gaan. Daar vind je namelijk nog veel meer mooie content van de blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.